Eksodus Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Witam! Mam pytanie w sprawie serwisu w sklepie Intersport. Otóż na jakim poziomie tam stoi serwis? Czy są na prawdę zatrudnieni tam fachowcy i czy znają się na rzeczy? Czy warto zostawić tam swój sprzęt? Dokładniej mi chodzi o sklepy w Warszawie (przy Puławskiej, Arkadia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 To może na szybko przyłącze się do tematu warszawskich serwisów, czy te w gosportach, decathlonach są godne polecenia? Czy może warto jednak oddać narty do mniejszego serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Szczerze mówiąc zawsze oddaje narty do sprawdzonego serwisu tzw.mniejszego.W Warszawie macie co najmiej 2 serwisy ktore można śmiało polecić,jeden znajduje się na ogrodowej,drugi pod górką szczęśliwiecką :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 My robiliśmy narty w "Go Sport" na Puławskiej i wróciły nie skrzywdzone:smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 http://janpielaserwis.pl/ nie ma lepszego serwisu w wawie niż ten u Pana Janka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 No to już mamy co najmniej trzy które warto polecić :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 ja oddałem do pełnej regeneracji w intersporcie i jestem zadowolony więc myślę, że można bez obaw korzystać z ich usług. Jak rozmawiałem z wykonującym te usługi to wiedział o czym mówi. Pełna regeneracja ślizgu kosztuje 69 zł ale jak masz ich kartę to masz 15% zniżki. Zresztą na ich stronie jest cennik wszystkich usług i też filmik jak odnawiają narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 wszystko zależy nie od serwisu a od ludzi którzy tam pracują, przecież to oni to serwisują a nie nazwa firmy. Generalnie mniejsze firmy są bardziej specjalistyczne niż sieciówki (gosport, decathlon, intersport) bardziej znają sie na rzeczy, chociaż i w sieciówkach są specjaliści którzy znają się na rzeczy wiec to zależy generalnie od punktu a w szczególności od personelu- jak się zmienia to odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 oprócz serwismenów ważne też jest wyposażenie w odpowiedni sprzęt i materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiandboardtuning Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Ne przesadzajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiandboardtuning Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Jeśli chodzi o ursynów godnie można iść do Bieńka i dobrze robią ręcznie nie mają usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi