JC Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Mała zgadula. Właśnie sie pakuję i raniutko ruszam w Alpy, aby w weekend popatrzeć na dziewczyny. Gdzie się udaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 o żesz ty, na tour de ski chyba :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Val di Fieme?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Bad Kleinkirchheim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Bad Kleinkirchheim co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Bad Kleinkirchheim? Niby jestem nie pierwszy, przy czym Szymonidus pyta czy to Bad Kleinkirchheim, a ja jestem pewny:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 wyczuwam lekkie kumoterstwo no raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Eeeee zbyt łatwe Następnym razem będzie trudniejsze! Wracając do meritum zaraz ruszam do Austrii, a dokładnie do Bad Kleinkirchheim na zawody PŚ kobiet. W sobotę odbędzie się tam zjazd, a w niedzielę na trasie Franza Klammera panie trochę poskręcają w trakcie Super Dżi. Wyjazd będzie o tyle ciekawy, że dzisiaj wieczorem mam zaplanowany wywiad w Frankiem od Klammerów, a jutro idziemy razem na narty . Ot takie dziennikarskie przywileje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Jacek nagraj Franza na nartach, to potem będziemy mogli w programie Dartfish analizę video zrobić - Stromotion (poklatkowe sekwencje zdjęć i filmów). Jeśli ktoś z forum chciałby uzyskać efekt Stromotion lub SimulCam ( nakładanie na siebie dwóch obrazów z zachowaniem tego samego tła) ze swoich przejazdów, to jest możliwość przesłania mi CD z video, a potem efekt będzie zamieszczony na stronie Dartfish.tv http://www.dartfish.tv/ChannelHome.aspx?CR=p84980 Edytowane 5 Styczeń 2012 przez Bończa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Udało mi się dojechać do Bad Kleinkirchheim. Droga przez Czechy była masakryczna! Wiatr, wiatr i śnieg, śnieg i wiatr... Na szczęście jesteśmy już na miejscu, akredytacje odebrane. Na szybko pstryknąłem fotki dolnego odcinka trasy im. Franza Klammera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Jesteśmy już po rozmowie z Franzem Klammerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Franz Klammer o narciarstwie dzisiaj Polecam! Franz Klammer o narciarstwie dzisiaj - wywiad na wyłączność dla skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Bardzo fajna rozmowa. Świetnie się oglądało przy śniadaniu . Franza teraz będę też kojarzył, jako ambasadora Karyntii. Podpowiedzi, co do faworytek zjazdu w BKK - pewnie się sprawdzą. Gratuluje wywiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Odwołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Na szczęście tylko trening. http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/live-timing/alpineskiing.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Narty w Bad Kleinkirchheim są fajne, ale narty z frankiem są lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Wielka przegrana w BKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Andrea Fischbacher na mecie zjazdu w Bad Kleinkirchheim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi