esi70 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Witam, proszę o poradę forumowiczów zwłaszcza tych "będących w temacie". Mianowicie postanowiłem w tym sezonie zamienić moją slalomkę FISCHER RC4 WORLDCUP SC ,na jakąś inną "pierwszą sklepową",chodzi mi o nartę o wysokości 165 cm(ja mam 180),o jak najmniejszym promieniu skrętu.Moja ma R 13m.Chodzi mi o używkę nie starszą niż 09/10. Na razie się samemu nie rozglądałem,więc czekam na wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ale chcesz zamienić slalomkę na slalomkę tak dobrze rozumuję ? To jeśli tak, to może Volkl RaceTiger SC chyba takie ma oznaczenie. Chciałem takie łyknąć na ten sezon, ale cena nawet z niezłym rabatem mnie troszkę zabiła, i padło na Fischer RC4 WorldCup SC :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 tak slalomka na slaomkę,przejrzałem zakładkę sprzęt na naszej stronie i spodobał mi się ATOMIC ,bo ma fajne taliowanie. Czy ktoś może mi wytłumaczyć jaka jest różnica pomiędzy ATOMIC D2 SL a ATOMIC TI SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 D2 jest z double deck'iem, Ti to zwykła sandwich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 D2 jest z double deck'iem, Ti to zwykła sandwich Chyba chciałeś powiedzieć nie-zwykła sandwich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi