Boogie Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 no i szluss jak to mówią nart w promocyjnej cenie już nie ma dzięki wiadomości na forum wszystkie pary jakie mieli rozeszły się w 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 no i szluss jak to mówią nart w promocyjnej cenie już nie ma dzięki wiadomości na forum wszystkie pary jakie mieli rozeszły się w 2 dni no i czekamy na kolejne okazje )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Jeszcze parę par nart jest , tylko cena wyższa. Dzięki Boogie za cynk i pomoc. Moje już leżakują obok i patrzę na te imponujące przednie łopaty. Na Kasprowy chyba nie zdążę jutro, ale pojutrze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 No to jak nie będzie solidnego opisu w dziale testy to masz bankowego czerwońca:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 No to jak nie będzie solidnego opisu w dziale testy to masz bankowego czerwońca:biggrin: dokładnie:cool:::biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Panowie, ja jestem zbyt emocjonalny na rzetelne opisy bez flaszki nie rozbieriosz. Dawać na Podhale, to dam się karnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 Rafał ,myślę że trzeba się będzie jakoś skrzyknąć na wiosnę:biggrin: proponuję KW lub Rochacze , ja kupiłem Dynastary Legend Pro Rider (jutro mam nadzieję w końcu je przetestować ) to się wymienimy:smile: a po testach flaszka mile widziana:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) O, to swietnie! Takie piłki lubię. Ale do wiosny daleko. Aklim gdzie jutro spodziewasz się mniej narodu? I jeszcze zapytam, wziąłeś te 105 czy 115 pod butem? I jaka długość, bo mnie korcilo 186, ale pomyślałem, że córka tez będzie jeździć i wziąłem 176. Edytowane 7 Styczeń 2012 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Rafał do usług ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Jeszcze parę par nart jest , tylko cena wyższa. Dzięki Boogie za cynk i pomoc. Moje już leżakują obok i patrzę na te imponujące przednie łopaty. Na Kasprowy chyba nie zdążę jutro, ale pojutrze tak. Rafał, jakie wiązania montujesz? Łopata 144mm kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Nie wiem jeszcze właśnie jakie. Rozglądam się. Jak coś spotkam, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Nie wiem jeszcze właśnie jakie. Rozglądam się. Jak coś spotkam, to dam znać. W jaki rozstaw skistopów celujesz? 100mm ? Ja patrzę w ten deseń: http://allegro.pl/rossignol-axial-2-140-ti-xl-i2022549911.html http://allegro.pl/marker-griffon-schizo-i2024817188.html http://allegro.pl/dynastar-wiazania-pivot-14-xxl-uniwersalny-i2020152796.html http://allegro.pl/rossignol-wiazania-fks-140-xxl-bk-fluo-uniwersalny-i2020152953.html Ostatnie są faworytem. Edytowane 8 Styczeń 2012 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Myśle o tych Salo http://www.salomon.com/pl/product/sth-12-oversize.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Myśle o tych Salo http://www.salomon.com/pl/product/sth-12-oversize.html Daj znać gdybyś miał na oku w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Są za 540 zł, jeśli się piszesz, to daj znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Widzę,że "łopatomania" nie tylko mnie dorwała... :biggrin: Gdyby ktoś słyszał o jakiejś fajnej promocji na narty K2 Obsethed albo K2 Kung Fujas,to bardzo proszę o cynk.Nie muszą być z tego sezonu,mogą być też używki,ale w dobrym stanie.Długość jaka mnie interesuję to 189cm... : Z góry dzięki! :smile: Edytowane 8 Styczeń 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Widzę,że "łopatomania" nie tylko mnie dorwała... :biggrin: Gdyby ktoś słyszał o jakiejś fajnej promocji na narty K2 Obsethed albo K2 Kung Fujas,to bardzo proszę o cynk.Nie muszą być z tego sezonu,mogą być też używki,ale w dobrym stanie. : Z góry dzięki! :smile: w okolicach 20 grudnia kung fujasy z wiazaniami bodajze schizmo markera, byly za 1500 zl w xsport w Katowicach, wg mnie cena b.dobra, narty prawie jak nowki, przejechane jak mowi sprzedawca 2-3 razy, ale praktycznie po nich tego nie widac:) http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2925&id_modelu=4104 o te chodzi Edytowane 8 Styczeń 2012 przez gregor_g4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 w okolicach 20 grudnia kung fujasy z wiazaniami bodajze schizmo markera, byly za 1500 zl w xsport w Katowicach, wg mnie cena b.dobra, narty prawie jak nowki, przejechane jak mowi sprzedawca 2-3 razy, ale praktycznie po nich tego nie widac:) Kurcze,może by tam zajrzeć,cena bardzo fajna! : Dzięki! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Dzisiaj widziałem w Szczyrku użytkowniczkę z założonymi BBR-ami, ale nie miałem śmiałości popytać o wrażenia bo z "ochroniarzem" była. Sprzęt na śniegu wyglądał niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Kurcze,może by tam zajrzeć,cena bardzo fajna! : Dzięki! :smile: proponuje zadzwonic najpierw i spytac czy sa, a wtedy mozna rezerwowac, a przy okazji spytasz o dlugosc, bonie pamietam czy to 189 czy 179 bylo, raczej te dluzsze. bardzo fajny zestaw, z wiazaniem nadajacym sie na tury juz, a stan tak jak pisalem bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) proponuje zadzwonic najpierw i spytac czy sa, a wtedy mozna rezerwowac, a przy okazji spytasz o dlugosc, bonie pamietam czy to 189 czy 179 bylo, raczej te dluzsze. bardzo fajny zestaw, z wiazaniem nadajacym sie na tury juz, a stan tak jak pisalem bdb. Tak też zrobię,właśnie znalazłem ich stronkę na internecie,jutro zadzwonię. :smile: Możliwość wykorzystania jako tury,też nie bez znaczenia. : Dotychczas zdarzało mi się nosić narty przypięte do plecaka. Edytowane 8 Styczeń 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Są za 540 zł, jeśli się piszesz, to daj znać. Dzięki. Przemyślę sprawę. Zastanawiam się tak jak Maciek, czy nie zrobić z nich turów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 jak ktos szuka wiazan, to mam do sprzedania http://www.scott-sports.com/fr_fr/product/156/184/s12_ti uzywane przeze mnie 4 dni... pozniej zlamalem narty i tak do tej pory jeszcze wiazan nie zdemontowalem stan dobry, tylko przez to zewizualnie nosza slady uzytkowania, technicznie bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Jaka cena? hmm, nie mam pojecia... powiedzmy ze 300zl do negocjacji aha, dodam jeszcze ze wiazania sa na plycie rentalowej, umozliwiajacej przesuwanie przod tyl. jak ktos bedzie zainteresowany, to moge foty jutro wrzuci (wiazania jeszcze na narcie) Edytowane 8 Styczeń 2012 przez gregor_g4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi