Boogie Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Jeżeli jesteście zainteresowani to decathlon sosnowiec ma te narty w cenie podanej w temacie:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Jeżeli jesteście zainteresowani to decathlon sosnowiec ma te narty w cenie podanej w temacie:) Boogi ale dokładnie TE BBRy czy coś dla nich robionego? Jestem w S-c dopiero w sobotę ale na pewno rano pojadę...oby były !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Dzwoniłem i to te BBR twardsze. Bez wiązania. Mają dwie długości 176 i 186. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 kolega jest szefem tego działu chcesz Mysiek zeby Ci odłożył? Bończa ty też? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ciekawe, choć nie ciągnie mnie do BBR'a to tak poznawczo - w czym tkwi Boogie haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ciekawe, choć nie ciągnie mnie do BBR'a to tak poznawczo - w czym tkwi Boogie haczyk? niema haczyka serio, a te narty są u mojego przyjaciela w dziale więc tym bardziej daje słowo:) Rafał słyszałem że jesteś na śląsku w sobotę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Wziął bym będę w sobotę na Śląsku, więc, jak możesz jakoś zarezerwować 176 cm, to byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Wziął bym będę w sobotę na Śląsku, więc, jak możesz jakoś zarezerwować 176 cm, to byłoby fajnie. ok 176 masz odłożone na twoje imię i nazwisko Rafał jak możesz zadzwoń tam jeszcze jutro powiedz ze chcesz rozmawiać z Mateuszem:) a jak będziesz wiedział o której tam będziesz to daj mi znać to pogadamy chwilkę jak masz czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Dzięki Boogie chyba już z nim dzisiaj rozmawiałem. Zadzwonie też jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Skąd ta cena? I dlaczego bez wiązań? Jakie ewentualnie wiązania polecacie do tych nart, są jakieś ograniczenia, wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 niema haczyka serio, a te narty są u mojego przyjaciela w dziale więc tym bardziej daje słowo:) Nie wierzę w "darmowe posiłki", ale skoro tak mówisz Boogie, to tak musi być :happy: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 http://www.muszakski.com.pl/wiazania-salomon-n-z-12-b-100-bbr.html tutaj masz wiązanie... czyli zestaw w atrakcyjnej cenie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Nie wierzę w "darmowe posiłki", ale skoro tak mówisz Boogie, to tak musi być :happy: ! nie baw się w PiS'owca ) Mówię serio po prostu musieli się pozbyć trochę towaru żeby zejsc ze stanu stąd ta cena, a mogę zdradzić że asortyment się im poprawił a po 2 już niedługo pojawią się buty w dobrych cenach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 czyli kryzys..... a jakieś inne modele nart w mega promocji cenie?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Boogi, jak mają jeszcze 176 to ja też I wysłałem jeszcze pytanko o buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Ma ktoś może numer do Boogiego ? Bończa dzwoniłeś do Decathlonu na numer z www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Tak, Dzwoniłem na numer sklepu podany w internecie. Numer do Bartka wyśle priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Tak, Dzwoniłem na numer sklepu podany w internecie. Numer do Bartka wyśle priv. Dzięki, narty są już u mnie w domu. Boogi, należy się flasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Gratuluję zakupu Będzie Pan zadowolony czekam na opis wrażeń z jazdy. Boogie, jak na razie przekazał forumową wiadomość roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 W B-B są po 1499, trochę to dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) No dobra, narty mamy Teraz kwestia wiązań, macie Panie i Panowie jakieś propozycje? ... najlepiej równie przystępne cenowo. Edytowane 5 Styczeń 2012 przez conda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 jak już ktoś zasugerował w ten samej cenie kupisz wiązania to i tak jestes do przodu z ceną \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Wojtek dzwonie do Ciebie od tygodnia i nie moge się dodzwonić obraziłeś się na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 No to może inaczej... Co będzie najlepszym wyborem w kategorii stosunek ceny do jakości: Salomon N Z 10 B 90 za cenę 500 złotych Salomon N Z 12 B 100 za cenę 750 złotych (seryjnie montowane w tych nartach) Look NX12 za cenę 500 złotych wraz z montażem do Salomonów musze doliczyć 20 złotych dostawy i montaż... (nie znam ceny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 W BB polecali mi wiązania Salomona 12 za 300 pln tylko niepamiętam typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi