kalosh Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Witam. Czy u stóp Kitzsteinhorn, Maiskogel, Schaufelberg parkingi są płatne dla samochodów osobowych? Pozdrawiam, Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 W Austrii są gdzieś płatne parkingi?:eek: Ktoś ze Szczyrku dał im cynk, że tak można? Ufff, nie to tylko zły sen...:smile: Możesz spokojnie ominąć ten wydatek w budżecie:smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Kolosh spokojnie możesz parkować,nikt Cię nie będzie kasował :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 W Austrii są gdzieś płatne parkingi?:eek: Ktoś ze Szczyrku dał im cynk, że tak można? Ufff, nie to tylko zły sen...:smile: Możesz spokojnie ominąć ten wydatek w budżecie:smile: Pozdrawiam Zdziwiłbyś się,ale są-np w centrum Hinterglemm,Kitzbuehel , w St Anton ponoć też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Zdziwiłbyś się,ale są-np w centrum Hinterglemm,Kitzbuehel , w St Anton ponoć też Faktycznie mnie zaskoczyłeś, ja jeszcze nie spotkałem w Alpach płatnego parkingu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Bo to naprawdę rzadkość , ale zdarza się :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalosh Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 No to dobrze:) A jak tam jest z miejscami w marcu? Ciasno jak w zadku, czy da się parkować bez większych problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Zaparkujesz bez żadnego problemu-oczywiście im poźniej przyjedziesz tym dalej od gondolki stoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalosh Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 No to dzięki. Sądziłem, że płatne są wszędzie tam, gdzie można skosić trochę kasy, a tu niespodzianka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 jak chcesz parkingu, który zbudowano drążąc tunele pod centrum, żebyś wyjechał windą na stok (saalbach) to trochę kasy chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 No to dzięki. Sądziłem, że płatne są wszędzie tam, gdzie można skosić trochę kasy, a tu niespodzianka:)) Zapłacisz w centrum Zell Am See,ale nie pod wyciągami - ot takie przeciwieństwo Szczyrku... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi