JC Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Marcin Szafrański napisał - Co ciekawe ta sama Schifrin przegrała dzień wcześniej w gigancie z inną debiutantką Maryną Gąsienica Daniel. Co prawda, roli w zawodach Maryna nie odegrała, ale strata 3,3 sek to potwierdzenie dla kogoś, kto ma choć małe pojęcie o zawodach narciarskich, że to świetny wynik. Czytaj więcej i zobacz przejazd Maryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Obejrzałem film i faktycznie solidna jazda, brawo:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2021 https://www.onet.pl/sport/onetsport/narciarstwo-maryna-gasienica-daniel-nic-nie-jest-w-stanie-jej-zatrzymac/vkd5nq1,d87b6cc4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 (edytowane) W 3 5 7 właśnie leci fajny wywiad z Maryną. Całkiem dużo kuchni odsłania. Było między innymi o używaniu gigantek z PŚ na lokalnych FISach. Edytowane 6 Maj 2021 przez ravick97 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 Godzinę temu, ravick97 napisał: W 3 5 7 właśnie leci fajny wywiad z Maryną. Też dzisiaj przypadkiem trafiłem na tą audycję. Dopiero w zeszłym tygodniu zorientowałem się że ta rozgłośnia powstała, i trafiło tam sporo dobrej trójkowej ekipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 (edytowane) 12 godzin temu, ravick97 napisał: W 3 5 7 właśnie leci fajny wywiad z Maryną. Całkiem dużo kuchni odsłania. Było między innymi o używaniu gigantek z PŚ na lokalnych FISach. Napisz co powiedziała na ten temat jesli pamiętasz. próbowałem coś znaleźć, ale slabo, cyt. Michał Gąsiorowski @mgtrojka · 12 g. O 21.00 w @radio_357 radio_357 zapraszam na wywiad z Maryną Gąsienicą Daniel. O tym: - jak trudno jest dobrać sprzęt - jak przez kontuzję zmieniła spojrzenie na starty - jakim skarbem dla alpejczyka są buty - i jak Mikaela Shiffrin zaprosiła ją na trening Ps zmiana serwismena https://www.onet.pl/sport/onetsport/skoki-narciarskie-pzn-oglosil-kadry-maciej-kot-w-trudnej-sytuacji/37p22n2,d87b6cc4 Edytowane 7 Maj 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 Pewnie będzie to w podcastach, ale trzeba być patronem żeby posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi