Zbig60 Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Witam Planowałem wyjazd na free skipas wiosenny do Livigno, ale niestety w tym roku termin nie bardzo mi odpowiada (14.04-1.05 i dalej). Czy może ktoś z forumowiczów zna miejsce dla 4 osób na tego rodzaju wyjazd we wcześniejszym terminie? Słyszałem o Alpach Wschodnich (Austria). Czy może ma ktoś z Was jakieś doświadczenia i informacje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Termin Free Ski uzależniony jest od terminu Świąt Wielkanocnych, te w nadchodzącym roku przypadają 8 kwietnia, więc naturalną koleją rzeczy jest że free ski będzie dopiero od najbliższego weekendu po świętach. Raczej nie licz na to że ktoś przed świętami zorganizuje free ski, bo to w nadchodzącym roku przypadło by w marcu. Oczywiście ok połowy marca wchodzi w ośrodkach niski sezon, ale to nie są jakieś duże oszczędności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 W Trydencie (okreg Trentino- Val di Sole) okres free ski jest w marcu. Od 17 do 24 i od 24 do 31 marca. Ja właśnie wybieram sie w drugim terminie z uwagi na lepszy skipas oferowany w tym czasie. Poszukaj czegoś w tym okregu ( Merileva, Tonale, Pejo, Madonna di Camp, Folgarida, Ponte di Legno), na pewno jest jeszcze sporo wolnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 w Dolomitach 17 do 24 marca Val di fassa,trevalli,od 24 do 31 marca Dolomitisuperski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbig60 Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Czy wobec tego ktoś zna stronę, na której mógłbym poszukać apartamentów z opcją free skipass w tym terminie? Niestety nie jestem jeszcze biegły w tej sprawie. Wierzę, że znajdzie się na forum jakaś pomocna dusza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Tutaj :http://www.valdisole.net/EN/Free-Ski-Weeks/index.asp?IDcms=14388&s=&idLoc=&idCatSogg=&checkCat=&pag=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Zbig60 http://www.dolomity.com.pl/oferta_specjalna_freeski.html :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi