niko130 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2012 Jak ktoś ma twardą rękę i brak wyobrażni to pewnie tak. Do tego ją stworzyli. Piłę wymyslili do cięcia, a wirtuozi potrafią na niej grać ,a piłą motorową rzeżbić w lodzie. Mozna mieć profesjonalne narty a...........:stupid:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 (edytowane) A co to za narty które widzą szlifierkę kątową? Odważny pomysł. Ja ostatnio zrobiłem projekty kątowników na łożyskach, za niedługo oddam do wykonania w warsztacie. Za jakiś czas Wam pokaże typowy "boczek" na pas bezkońcowy typu cyrkon typu DIY. Jeszcze jedna wizyta u tokarza i będę myślał o składaniu. Maszynę do ślizgu na taśmie 200x750 też można zrobić tylko pojawił sie problem... po montażu wszystkiego do kupy okazało się że wykonany bęben ma bicie... nic kiedyś się zrobi nowy... ale droga zabawa... części alu i spawanie alu. Narazie skończyłem moje imadło (starsze foto, na góże nei ma wklejonej gumy anty-poślizgowej) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 10 Styczeń 2012 przez kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Wesoło tu u Was I te wzorniki na kąty.... 1,5 setki kątówką wyrobić to rzeczywiście sztuka .. szczególnie jak tarcza ma bicia 100 x tyle :D A maszynka do szlifowania... droga trochę ... może i dobra na nowe dziewicze narty . Jak się "zdeformują" odrobinę ślizgi, baza traci linie i cześć.( jeżeli ma być idealnie równo... a może okazało się, ze nie musi ) W PŚ nikt na złomach nie jeździ, to i urządzenie zapewne zdaje egzamin i wybija z głowy samodzielny serwis. Jakich to dziwactw nie wymyśla się dla kasy No cóż - posty sprzed roku prawie - może się pojawiły nowe konstrukcje ? :D SB przestałeś się już śmiać ? Zmiennik się znalazł , ale ja do świat mam bliżej - nie wiem, czy przestanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi