JC Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Zima, a czemu nie wpisałeś sobie bucików...? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Ty Winter... ... a czy przyleci tu coś za Tobą, dobrze by było.. Strona już się robi myślę, że do końca września będzie można coś już zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Ty Winter... Czesc Jacku .....bo jestem w fazie przejsciowej:) No na razie salomonki ale FISCHER SOMA 9000 serwis juz do mnie jada. Za dwa tygodnie wam napisze jak sie na nich jezdzi:) Juz sie nie moge doczekac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Ty Winter... w sensie na forum?? no dam znac znajomym:) A za stronke wielkie dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Ty Winter... To uważaj na paznokcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Ty Winter... Nie, po prostu nie bede skakal, albo wczesniej zapne buciki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Ty Winter... W twoim przypadku to chyba nie ma większego znaczenia...)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Ty Winter... No i czy dojada albo nie dojada ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Ty Winter... Zima zawsze dojada i dopija do końca )) Dlatego jest taki duuuuuży...)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi