marboru Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ewo wszystkiego najlepszego z okazji Twoich 24 Urodzin Zdrówka, spełnienia marzeń, 100cm śniegu pod nartami i 100lat na Stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ewcia,wszystkiego najlepszego! :smile: Oby nie brakło zdrówka,kaski,śniegu i czasu,a na pewno sezon będzie udany! : PS.Odezwij się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ewa jest tutaj już rzadziutkim gościem....... niemniej Najlepszego :smile: Zatraciłaś się w językach i artyzmie czy cuś ::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 O rany, ktoś pamiętał!!! Haha, wchodzę sobie tu na forum i przeglądam, co nowego a tu szok~ Dziękuję serdecznie!! Miałam dzisiaj fantastyczny dzień, a tu jeszcze taka miła niespodzianka @juice: tak, głównie brak czasu... ale mam nadzieję pojawić się z kilka razy choćby w Białce w tym sezonie... zobaczymy, czy się uda, strasznie mi nart brakuje. Aktualnie przerwałam studia i pracuję, odkładam $$$ na praktyki w Azji w przyszłym roku, chcę wreszcie spełnić swoje marzenie i dopnę swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi