JC Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Miło mi poinformować, że Marcin Szafrański będzie częściej i już "oficjalnie" gościł na naszym forum. Będzie więc okazja uzyskać odpowiedzi na wiele pytań dotyczących przygotowania nart oraz sportowej techniki jazdy. Z Marcinem przygotowujemy dla Was wiele ciekawych treści związanych z przygotowaniem nart oraz sportową techniką jazdy, które pojawią się na skionline.pl w najbliższym czasie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Mam tylko nadzieję że Marcin będzie jeszcze miał czas jak trzeba będzie mi nartki zrobić:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Cześć Fantastyczna informacja. Nareszcie skończy się rzeźba i gdybanie w temcie jazdy sportowej, ananlizy jazdy zawodników na podstawie książek itd. itp. Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Cześć Fantastyczna informacja. Nareszcie skończy się rzeźba i gdybanie w temcie jazdy sportowej, ananlizy jazdy zawodników na podstawie książek itd. itp. Pozdro serdeczne Obawiam się, że niektórych "fachowców" i tak nikt nie przekona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Mam tylko nadzieję że Marcin będzie jeszcze miał czas jak trzeba będzie mi nartki zrobić:smile: Na wszelki wypadek moje nartki już odwiedziły jego serwis i już mi się dobrze jeździ. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Na wszelki wypadek moje nartki już odwiedziły jego serwis i już mi się dobrze jeździ. : Gdzie mieści się ten serwis. W Bielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Tak. grupaszafranski.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Trzeba mieć odwagę zabrania głosu i bronienia swego stanowiska. Uwaga pewnie jest kierowana do mnie (nie "fachowcem" to nie jestem , brak też papierów), ale jestem dobrym narciarzem . Ty też wielokrotnie podkreślałeś , ze nie jesteś tuzinkowym ze stoku. To dobrze jak zna sie swoją wartość. Zawodnik nie jest wart funta kłaków jak nie jest pewny siebie, tylko musi być też krytyczny do siebie. A samokrytyka to zaleta tych dobrych.M.Sz znam od dziecka. widziałem jak rozwijał sie sportowo i dziennikarsko. Lubie słuchać jego komentarze. Nie oznacza to ,że z wszystkim sie zgadzam. Człowiek mądry uczy sie na błędach cudzych i swoich. Jeśli trzeba to będę dyskutował, nigdy nie pozwalam wciskać sobie kitu. Jak nie ma wyjscia odchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Nie oznacza to ,że z wszystkim sie zgadzam. Człowiek mądry uczy sie na błędach cudzych i swoich. Jeśli trzeba to będę dyskutował, nigdy nie pozwalam wciskać sobie kitu. Jak nie ma wyjscia odchodzę. I tak trzymaj:) Ja np bardzo lubię czytać Twoje komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Trzeba mieć odwagę zabrania głosu i bronienia swego stanowiska. Uwaga pewnie jest kierowana do mnie (nie "fachowcem" to nie jestem , brak też papierów), ale jestem dobrym narciarzem . Ty też wielokrotnie podkreślałeś , ze nie jesteś tuzinkowym ze stoku. To dobrze jak zna sie swoją wartość. Zawodnik nie jest wart funta kłaków jak nie jest pewny siebie, tylko musi być też krytyczny do siebie. A samokrytyka to zaleta tych dobrych.M.Sz znam od dziecka. widziałem jak rozwijał sie sportowo i dziennikarsko. Lubie słuchać jego komentarze. Nie oznacza to ,że z wszystkim sie zgadzam. Człowiek mądry uczy sie na błędach cudzych i swoich. Jeśli trzeba to będę dyskutował, nigdy nie pozwalam wciskać sobie kitu. Jak nie ma wyjscia odchodzę. Niko to absolutnie nie było do Ciebie! Jest odnośnik do stwierdzenia Mitka jest uśmiech na końcu! Jestem człowiekiem który dużo żartuje i Mitek pod tym względem mnie troszkę zna. Rozmowa jest zawsze pożyteczna! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 No dobra Panowie, Marcin właśnie buszuje po forum. Może napisze dwa słowa tutaj... Marcin dawaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 No dobra Panowie, Marcin właśnie buszuje po forum. Może napisze dwa słowa tutaj... Marcin dawaj ... Skończyło się na "buszującym w zbożu" :biggrin::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 No to teraz "fachowcy" :wink: od przygotowania sprzętu będą mieli z kim się przekomarzać. Oby się nie okazało ,że Marcin niewiele wie i niewiele potrafi.:applause: Wg."fachowców" oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 hej ludzie Marcin to pewnie równy gość , więc nie straszmy nim innych forumowiczów , no i może dajmy mu głos:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Również przyłączam się do powitań "nowego użytkownika" :wink: Buszowanie na forum trochę może potrwać - a jesli ma zamiar wszystko przeczytać co do tej pory pisaliśmy.... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Również przyłączam się do powitań "nowego użytkownika" :wink: Buszowanie na forum trochę może potrwać - a jesli ma zamiar wszystko przeczytać co do tej pory pisaliśmy.... :eek: Marcin nie jest nowym użytkownikiem forum, choć mało udziela się to na forum jest już ponad 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 SB...przeczytaj dokładnie co napisałam - cudzysłów oznacza nowego użytkownika z przymrużeniem oka:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Dobre sobie... Facet z klasa nie bedzie sie przekomarzal na temat "malego palucha", tylko napisze cos innego sensownego a oczekujacy sensacji beda zawiedzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Witam serdecznie, Bardzo mi miło. Przez dwa dni próbowałem się "wgrźć" w życie forum. W ten sposób nie ogarnę. Startuję na bierząco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Witam serdecznie, Bardzo mi miło. Przez dwa dni próbowałem się "wgrźć" w życie forum. W ten sposób nie ogarnę. Startuję na bierząco... Witam Serdecznie i przyznaję ,że jestem Twoją obecnością na forum bardzo przestraszony ale i ucieszony bo na pewno w dziedzinie jazdy sportowej jesteś autorytetem ,więc wiele Twoich opinii będzie wiarygodnych.Po tym nieco przydługim wstępie chciałbym się zapytać o System szkolenia jazdy na tyczkach ,konkretnie chodzi mi o to ile godz. dziennie delikwent w/g Ciebie powinien się szkolić aby coś z tego wyniósł.Słyszałem ,że podobno 3 godz.dziennie ale wiem że niektórzy szkolą po 7 godzin dziennie ,czy mógłbym poznać Twoją opinię na ten temat ? Pozdrawiam jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) Cześć, Nie ma odpowiedzi wprost. 7 godzin??? to nie prawda. Mogę podać jak to u nas wygląda: Moim zdaniem najbardziej efektywne treningi mamy w Mostach u Jablunkowa. Hotel pod stokiem. Trenujemy trzy razy dziennie po około 1,5 h. Rano 8:30 - 10:30, analiza wideo, obiad, 14:00-16:00, odpoczynek, 19:00 - 20:30, analiza wideo. Program "na maxa" ale działa. Po dwóch dniach wszyscy (wliczając kadrę) wracają zmęczeni na maxa! W alpach: Początek treningu: 9:30 - 12:30, obiad, 14:00 - 15:30. Wszystko zależy oczywiście od rodzaju zajęć, od miejsca (np. na lodowcu jest wysoko i 2 h to bardzo dużo) Generalnie - jeden blok treningowy, jeśli jest dłuższy niż 2,5 h to nie będzie efektywny. Podsumowując: rano 2 h i po lunchu 1,5. Więcej nie da rady Marcin Edytowane 23 Grudzień 2011 przez Marcin Szafrański 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 No ładnie się Marcin ze Stoperem lansują na Białym Krzyżu w TVN'ie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Cześć, Nie ma odpowiedzi wprost. 7 godzin??? to nie prawda. Mogę podać jak to u nas wygląda: Moim zdaniem najbardziej efektywne treningi mamy w Mostach u Jablunkowa. Hotel pod stokiem. Trenujemy trzy razy dziennie po około 1,5 h. Rano 8:30 - 10:30, analiza wideo, obiad, 14:00-16:00, odpoczynek, 19:00 - 20:30, analiza wideo. Program "na maxa" ale działa. Po dwóch dniach wszyscy (wliczając kadrę) wracają zmęczeni na maxa! W alpach: Początek treningu: 9:30 - 12:30, obiad, 14:00 - 15:30. Wszystko zależy oczywiście od rodzaju zajęć, od miejsca (np. na lodowcu jest wysoko i 2 h to bardzo dużo) Generalnie - jeden blok treningowy, jeśli jest dłuższy niż 2,5 h to nie będzie efektywny. Podsumowując: rano 2 h i po lunchu 1,5. Więcej nie da rady Marcin Dziękuję i Pozdrawiam jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 No ładnie się Marcin ze Stoperem lansują na Białym Krzyżu w TVN'ie :-) Marcin nie musi się lansować, najzwyczajniej uciekł w wigilię z domu, jak sam kiedyś stwierdził że w taki dzień tam jest niebezpiecznie:stupid:, zresztą ja też tak zrobiłem:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2011 Marcin nie musi się lansować, najzwyczajniej uciekł w wigilię z domu, jak sam kiedyś stwierdził że w taki dzień tam jest niebezpiecznie:stupid:, zresztą ja też tak zrobiłem:applause: Spryciarze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi