Klimaxx Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Hej jakie waszym zadniem są najciekawsze książki biograficzne z którymi mieliście do czynienia? Coś szczególnego wpadło wam w oko zrobiło wrażenie? Dajcie źródło gdzie można by je tanio dostać wielkie dzięki, trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Szczerze mówiąc do końca nie wiem o co Ci chodzi.to ma być biografia sportowców ,narciarzy :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooltaj Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Książka napisana przez Bode Millera i Jacka McEnany "Bode: Go Fast, Be Good, Have Fun " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Andrzej Bachleda Curuś - "Taki szary śnieg". Pozycja dostępna w antykwariatach i na serwisach aukcyjnych. Naprawdę warto ją przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniqak Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Hej, może nie będę oryginalna, jako że ta książka zbiera dobre recenzje i jest bardzo popularna, ale zdecydowanie dobrze i szybko się czyta no i wciąga to trzeba przyznać, myślę tu o książce: "Marzenia i tajemnice" Danuty Wałęsy, zakupiłam ją w promocji w księgarni czytam.pl, także tanio opłaca się zainwestować i zgłębić swoją więdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Ja to chciałbym książkę napisaną przez Marcina Szafrańskiego ,wydaną w tym roku o technice jazdy na nartach napisaną bardzo zrozumiałym językiem dla zaawansowanych jak i początkujących dot. wielu aspektów jazdy a także sportowej .Czytałem tylko recenzję na ten temat i wygląda na to ,że książka powinna być bardzo poczytna i znaleźć się na półce każdego narciarza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi