Szymonaki Napisano 16 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Witam wszystkich bardzo serdzcznie jak widać jestem nowy:D Na wstępie chciałem zaznaczyć ze bardzo miło mi jest znaleśc się wśród prawie samych Hermnów Maierów, bo uważam że ocena umiejętności na 9 w skali do 10 jaką ma większość z was jest równoznaczna ze startami w Pucharze Świata no ale wy pewnie wschodzące gwiazdy jesteście:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! No, nie ubliżaj nam, jakie wschodzące tu same gwiazdy są! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi29 Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Cały czas mówimy o amatorkim uprawianiu narciarstwa wiec ta skala tych z górnej półki nie dotyczy.Pozdrawiam i witam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Wiesz, jak masz za duzo czasu, to przegladnij sobie wczesniejsze posty o skali ocen, bys nie pociskal tutaj smutow. Ale witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Witam Nikt tego linijką nie zmierzy, a więc skala zawsze będzie subiektywna. A jak komuś potrzebna suwmiarka to mam taaką wielką. Witamy i pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Witaj, witaj - a co do ocen - to ja bym na twoim miejscu nikogo nie obrażał na dzień dobry, zwłaszcza nie znając człowieka. A skąd wiesz, może są tu jakieś "Hermanny Meiery"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Moim zdaniem Herman zasluguje na 11 (po kontuzji, wczesniej 12, albo i 13) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 do: darekl Oczywiście utrzymując skalę 10-o stopniową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 do: darekl i pod warunkiem że założy narty tyłem do przodu, bo tak normalnie to jakieś 15-16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Nie no spoko dzięki za Super Powitanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! dales sobie osiem punktow tak jak a poki co zbierasz ciegi odemnie na amatorskich gigantach wiec nie kozakuj tak mocno pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! No Carver dobrze wiesz ze ja nie mam możliwości treningu wjeżdzam w tyki to co lużno jeżdże i jesteś oby tylko sekunde do tyłu:D Aha kolego naucz sie czytac wreszcie bo jak by Cie to interesowało to mam 7 a nie 8:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! dostajesz dwie sekundy na trening nie zwalaj tylko do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! WITAM:) TEZ JESTEM NOWY WIEC CIEBIE NAJMOCNIEJ (RESZTE TEZ CZYWISCIE) Ja uwazam ze nie wazne jest ile sobie dajesz punktow tylko jaka ci to frajde sprawia:) POZDRAWIAM ZIMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Witam!!! Tak Zgadzam się w 100% Pozdrawiam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam!!! Zima to Ty? ) Wiesz, że są tu tacy co dali sobie 10-tekę. Chciałbym ich zobaczyć w akcji. aaa... jak to Ty to szukaj się w nowym NTN-ie i nie tylko, powieszą Cię chyba także przy ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam!!! Ja chciałem przeprosić za mój tekst szczególnie JC , który jest dla mnie w pewnym sensie autorytetem:). A o co chodzi z Zimą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam!!! Nie ma co przepraszać - wyluzuj ... z czasem się przekonasz, kto jest kto, no i jak jeździ, a przynajmniej jak mu się wydaje Co do Zimy to spróbuj załapać, to taki sprawdzian kojarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 18 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2004 Witam!!! Hehe no myśle myśle i nie moge wymyśleć nic:D, A dlatego pytałem że w tym roku też byłem z Tatą na teście NTN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Witam!!! a propos NTN-u to kiedy nowy numer ? bo stronka nie lata i nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Witam!!! Chyba gdzieś tak między październikiem a listopadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangurek Napisano 29 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Witam!!! Koledzy, jakiś czas temu niejaki kangurek przygotował i opublikował na forum opis do skali umiejętności jazdy na nartach. Tak, by każdy łatwo mógł przyporządkować je do odpowiedniego punktu na skali. Miał on być załączony do formularza, wypełnianego przy zapisywaniu się. Może dzięki niemu nie było by przepychanek prezentowanych w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi