Roobs Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Zastanawiam się nad sensem zakupu drugiej pary rękawic. Te które obecnie mam są dość "spore" ...jednak ich rozmiar czasami mi przeszkadza dlatego zastanawiam się czy ktoś z was celowo używa więcej niż jedną parę. Jedne grubsze a drugie bardziej poręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ja mam jedne "grube" a 2 softshellowe na cieplejsze dni i bardzo sobie to chwale:) są bardzo podobne do tych rowerowych z długimi palcami sam uważam ze taki zakup to dobra opcja bo jednak jak jest cieplo to ręce się bardzo pocą - bynajmniej moje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ja mam Dynastara dość cieńkie rękawiczki/rękawice. Ale jeżdżę w nich od plusowych do -10. Daj numer na PMa podeślę MMSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Mam jedne grube salomona , ale w tym sezonie postanowilem kupic cos o mniejszych rozmiarach , kupilem The North Face TNF Apex. Bardzo przyjemne , ale jest jeden problem. gdy chce sie podeprzec o np. slupek lub barierke na swiatlach jadac na rowerze , a jest mokro , to jak bym rurki byly oblane olejem , cholernie slisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi