Gość metaal Napisano 15 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Wtam Jeżeli kto na forum ma takie butki i może cosik na ich temat. Bez względu na model to coś wpiszta. Dzięki Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Myślę, że jest to udana konstrukcja. Fischer, od czasu pojawienia się ich na rynku, dokonał kilku poprawek i buty ocenaniene są dobrze. Jedyne krytyczne uwagi przekazały mi odoby jeżdżące wcześniej w twardych, wąskich butach "zawodniczych". Dla nich but był za lużny z przodu. Ale nie ma się temu co dziwić. Taka jest teraz tendencja żeby but oprócz tego, że będzie zapewniał jak najlepszą kontrolę nad nartami był także wygodny. Sam mam w tym sezonie buty innej marki, której w latah ubieglych nawet nie byłem w stanie zapiąć. Teraz jeżdżąc w nich cały dzień nie odczuwam dyskomfortu. Wynikło to właśnie ze zmiany koncepcji konstrukcji buta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 16 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Witaj Jacku! Zauważ że obecnie jest już but klasy Worldcup w twardości 150 i 130. jest on dużo węższy i typowo "zawodniczy". Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer No i bardzo dobrze. A co do flexu (twardości buta) to na rynku będzie dostępny "normalnie" tylko max. 130, chyba że dystrybutor ściągnie coś specjalnego dla zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Jacku, od ściągania to ja jestem ;)I w takim razie sie zastanowie, czy sciagnac zawodnikom buty, czy nie A tak serio to beda dostepne buty dla zawodnikow o wiekszym flexie. Pozdroofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Nie chcę zawodniczych. Do RC4 RACE SC zalecają 9000 boję się że w takich botkach 6 h lub 4+4 h na stoku może być problemowo.A soma bed komfort dopiero w 7000.( Komfort i precyzja czy da to się pogodzić ) Znalazłem stare posty, tam nie piszą że są rewelka. Wydaje mi się że układ V w butach, stanie się standartem. Atomic i Salomon w tym sezonie tyż wykrąca stopy. Coś w tym musi być. Postrvfka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Ale oni inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Ściślej rzecz ujmując - ważne jest gdzie znajduje się punkt "obrotu" odchylenia buta - Fischer ma połowie podeszwy a reszta pod piętą - co za tym idzie przód buta mocno wystaje poza obrys narty, jest jeszcze pare innych drobiazgów - jak kogoś to interesuje to poproszę emalię - wyślę materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Jak możesz to cosik podrzuć mjacekm@poczta.fm Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer takze bylbym wdzieczny za maila: darekkkk@gazeta.pl Macie moze specjalne ceny dla forumowiczow? ;-) Mam w miare nowe buty- ale czego nie robi sie dla kolan (szczegolnie jak zaczynaja doskwierac) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Delikatne pytanko: Czy zmieniono ( w rozumie- poprawiono) konstrukcję klamer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 21 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Buty Soma Fischer bardzo bym prosił patryk_a@yahoo.com dziekuję Patryk alias Likaon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedar123 Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Buty Soma Fischer buty zajebiste co prawd na samym poczatku troche niewygodne ale wysttarczy jeden dzien na kasprowym i sa jak pantofelki a jak trzymaja to sok powiem ci kupuj w ciemno nie bedziesz zalował. ja mam soma 8000 jeden sezon sa rewelacyjne sta kolanowy pracuje jak w w zwyklych butach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi