basia Napisano 12 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2004 witam wszystkich zgromadzonych sezonik nam sie zbliza coraz wiekszymi krokami...... w zwiazku z tym mam pytanie: czy znacie moze jakies dobre rekawiczki do funu???? prosze o pomoc bo z moich ostatnich rekawiczek juz tylko strzepy zostaly a teraz nie wiem jakie kupic zeby nie stalo sie z nimi to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość metaal Napisano 12 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2004 rekawiczki godne polecenia Witaj Kup snowbordowe, doskonale nadają się do funu możesz zainteresować się nawet naszymi Vikingami Postruvka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cossie Napisano 15 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2004 rekawiczki godne polecenia najlepsze rekawice nazywaja sie.... szara power tape, hehe. nie ma rekawic(kurtki, spodni tesh) ktore przy ostrym funie nie rozwala sie, snowboardowe- troche wiecej wytzrymaja, ale tesh zostanie z nich pyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2004 rekawiczki godne polecenia Jest kilka firm, które specjalizują się w takich rękawicach. Dla przykladu Level ma w swojej kolekcji takowe, do tego ochraniacze dłoni i nadgarstka. Jednak cena takiego zestwu może być wysoka. Polecam także zainteresowanie się rękawicami snoboardowymi. Ja sam używam Vikinga, tanie, ocieplone, z membraną, solidnie uszyte. Nie jest to szczyt osiągnieć technicznych ale spełniają swoją rolę za nieduże pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi