violka19 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Witam Wszystkich! Obecnie piszę pracę magisterską związaną z turystyką narciarską (Rozwój turystyki narciarskiej do Austrii w ostatnim X-leciu). Potrzebuję Waszej pomocy w wypełnieniu ankiety. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Link do strony z ankietą: http://moje-ankiety.pl/respond-16413.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz22 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Gotowe... poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Szokująca zgodność Największa zaleta i największa wada. 100% zgodności. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tec Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Zrobione, powodzenia w opracowywaniu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Też bym pomógł ale niestety :sorrow: jeszcze nigdy nie byłem na nartach za granicą:frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
violka19 Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 bardzo wszystkim dziękuję pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 a ja się chyba spóźniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 a jednak nie ankieta już wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi