JC Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Zieleniec rusza w ten weekend. Na trasach jest już 20-30 cm śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Wczoraj trasę min. do Zieleńca zablokowały tiry, które nie mogły podjechać pod tutejsze górki z powodu nagłego ataku zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron74 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Zieleniec rusza w ten weekend. Na trasach jest już 20-30 cm śniegu. JC, to jest pewna informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz22 Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 JC, to jest pewna informacja? Tak piszą na ich stronie: "Informujemy, że już jutro - piątek, 9 grudnia - uruchomiony zostanie wyciąg talerzykowy Mieszko przy Kościele Św. Anny. Planowana jest również jazda nocna. W sobotę planowane jest uruchomienie wyciągu talerzykowego Bartuś. Ruszy także 6 osobowa kolej linowa Winterpol. W dniu wczorajszym obfite opady śniegu sprawiły, że na stokach zalega już 20-30 cm naturalnego śniegu. Dodatkowo stoki dośnieżane są sztucznym śniegiem z armatek. Na tych stokach pokrywa śnieżna jest większa. Informacje o uruchomieniu kolejnych wyciągów będziemy podawać w serwisie Zieleniec.pl na bieżąco." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 JC, to jest pewna informacja? Pewna, więcej znajdziecie w dziale Stacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Jeśli chodzi o ośrodki w okolicy Wrocławia to najlepiej pojechać do Zieleńca? Czy wybrać inny? W przyszły weekend będę we Wrocku, więc przy okazji można zabrać sprzęt. Niestety nocleg również we Wrocławiu więc trzeba będzie dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz22 Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Hmm. Zieleniec ma nowoczesne wyciągi ale trasy nie są zbyt wymagające. Ja osobiscie wolę Czarną Górę ale tam jest teraz za malo sniegu. Myślę że Zieleniec na przetarcie nart wystarczy. Teraz tak ku przestrodze: Uważaj bo mozesz spotkac sie z duzymi tlumami! Pewnie wszyscy teraz tam pojada bo chyba tylko tam w poblizu Wrocka sa warunki do jazdy na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2011 Jeśli chodzi o ośrodki w okolicy Wrocławia to najlepiej pojechać do Zieleńca? Czy wybrać inny? W przyszły weekend będę we Wrocku, więc przy okazji można zabrać sprzęt. Niestety nocleg również we Wrocławiu więc trzeba będzie dojechać. Nie - najlepiej pojechać do Spidlerov Mlyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron74 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Nie - najlepiej pojechać do Spidlerov Mlyn. Juice, masz jakieś informacje czy już cos otworzyli w SM? JC, naciarz22, dzieki za info o Zieleńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Wczoraj byłem w Zieleńcu na rozruchu. Od 9 do 11 było spoko , ludzie nie przeszkadzali, stok w miare ok. Pojeździłem do 12, sprzedałem karnet i zawinąłem do domu na obiad:laughing:. Od 6 lat w Zieleńcu rozpoczynam sezon, więc tradycyjnie. Co do Spindla, to już śmiga http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=7&ro=1&cntry=1&rg=2&loc=3&cat=7&raw= pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Wczoraj byłem w Zieleńcu na rozruchu. Od 9 do 11 było spoko , ludzie nie przeszkadzali, stok w miare ok. Pojeździłem do 12, sprzedałem karnet i zawinąłem do domu na obiad:laughing:. Od 6 lat w Zieleńcu rozpoczynam sezon, więc tradycyjnie. Co do Spindla, to już śmiga http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=7&ro=1&cntry=1&rg=2&loc=3&cat=7&raw= pozdro Szkoda tylko, że Pitole nie wyratrakowali całego Winterpoolu tylko sobie środek obrobili - sobota i niedziela. Od dziś już ponoć całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi