Doma Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 (edytowane) Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie na Śląsku (ew. Kraków) jest porządny wybór kurtek Rossignola 11/12? Obdzwoniłam wszystkie sklepy sportowe i wiele z nich nawet nie ma tej marki. Edytowane 6 Grudzień 2011 przez Doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Jak z Katowic, to wyszukiwarka pokazuje coś takiego: http://www.rossignol.com/PL/FR/rossignol-storefinder.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doma Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Jak z Katowic, to wyszukiwarka pokazuje coś takiego: http://www.rossignol.com/PL/FR/rossignol-storefinder.html oczywiście skorzystałam już wcześniej z tej wyszukiwarki i tak jak mówiłam, dzwoniłam, ale nie mają tej konkretnej kurtki. Najczęściej usłyszałam, że mają niewielki wybór, 1-2 modele max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Ski Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Szukaj sklepów Quiksilver-Rossignol, w Bielsku jest np. w SferzeII na parterze, w Krk z tego co pamiętam w galerii Kazimierz, w K-ce też pewnie gdzieś jest, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Z czasów studiów( a miałem w swoim module prawie samych kolesi ze Ślunska) pamiętam,że zawsze jak czegoś ktoś szukał to ślunzoki godoli leć na Chebzie pyntla na pewno znajdziesz.:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 W Gliwicach jest duży sklep firmowy Rossignola nazywają się fun sport chyba, ewentualnie w fashion hause w mysłowicach jest outlet rossignola ale tam raczej nowej kolekcji nie dostaniesz. W Gliwicach napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doma Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 (edytowane) Szukaj sklepów Quiksilver-Rossignol, w Bielsku jest np. w SferzeII na parterze, w Krk z tego co pamiętam w galerii Kazimierz, w K-ce też pewnie gdzieś jest, poszukaj. to też już sprawdziłam, okazało się że Quiksilver nie działa już z Rossignolem, od jakiegoś czasu nazwa sklepu się zmieniła... niestety nie ma takiego punktu gdzie mają pełną ofertę nowych modeli Rossignola....Ale kurteczkę już znalazłam, jest tylko jedna w PL w bazie Rossignola dzięki chłopaki pozdr Edytowane 8 Grudzień 2011 przez Doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Pochwal się jaką kupiłeś.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Koniecznie z właścicielką w środku! Kurteczki oczywiście! :applause: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi