cossie Napisano 5 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2004 koniec wakacji= poczatek myslenia o nartach;), wracajac do tematu- wie ktos cos o inwestycjach w infrastrukture narciarska na nowy sezon??????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misty720 Napisano 7 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2004 nowe inwestycje- info hmm, jak byłem w lipcu na Rettenbachu (Solden) to po drugiej stronie na Tiefenbachu mieli już ładnie zaawansowaną budowę kolejki łączącej Tiefenbach z Gaislachkogel, co skróci dojazd na lodowce z 4 przesiadek do jednej. Otwarcie podobno w listopadzie. Jeśli pytałeś o kraj nad Wisłą, to nie widziałem żadnej zaawansowanej budowy...ale wiem że pewni zapaleńcy zaprojektowali już snowpark w Korbielowie i niedługo biorą się do prac ziemnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 8 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2004 nowe inwestycje- info http://www.narty.pl/tresc.php3?id_tresc=465&kom=id_tresc&dzial=61 tyle wiem na ten temat.... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2004 nowe inwestycje- info Przeczytaj o nowych: - inwestycjach na Marmoladzie - w Val Gardenie - Kitzbuehel - Zell am See - Passo Tonale ... gdzie? W dziele "Stacje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cossie Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2004 nowe inwestycje- info szkoda ze nie u nas ((((((((((((((9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi