lski@interia.pl Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Kogo z forumowiczów spotkam w piątek na Łomnicy lub Szczyrbskim a w sobotę w Białce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Ja sie wybieram ale tylko na sobote i niedziele.I mam dylemat gdzie pojechac Słowacja czy Bialka? Gdzie wiecej białego....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Jeżeli nie wyjadę do tego czasu to powinienem być od piątku wieczorem w Białce razem z UKS 28 Kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Ja w sobotę zaczynam kurs w Białce i całkiem prawdopodobne, że po południu będziemy już na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Sobota z rana Rusin Ski a po południu może jeszcze Białka z 2h pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Miałem być w sobotę na Rusinie,ale Żona nie dostanie wolnego. : Wobec tego od rana w niedzielę Rusin,później termy w Bukowinie. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Miałem być w sobotę na Rusinie,ale Żona nie dostanie wolnego. : Wobec tego od rana w niedzielę Rusin,później termy w Bukowinie. :smile: No wiesz, kto powiedział, że żona musi w sobotę być na nartach :biggrin: Edytowane 30 Listopad 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 No wiesz, kto powiedział, że żona musi w sobotę być na nartach :biggrin: :biggrin: W sobotę raczej na pewno będziemy na tych targach,o których pisałem. :redface: Że też nie mogli zorganizować tego w innym terminie,np. od piątku. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Niedziela na Rusinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 piątek od rana do soboty wieczór białka :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 W Tarzańskiej Łomicy będzie się jeździć na odcinku Start - TL. Zastanawiam się, czy warto jechać. Miało chodzić 6 osobowe krzesło, ale niedawno napisali, że gondola będzie wozić narciarzy. Coś tam się zmienia dynamicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Re Byłem dziś w Łomnicy i Szczyrbskim. W pierwszym chodziła gondola,pół godziny czekania,przygotowane super,ale śnieg tępy,w Szczyrbskim przygotowana tylko dolna scianka,czas oczekiwania do krzesełak ok.10-15 min. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 (...) W pierwszym chodziła gondola,pół godziny czekania, (...) w Szczyrbskim (...),czas oczekiwania do krzesełak ok.10-15 min. :eek: :eek: :eek: Pal licho takie cóś za jedno ojro... :wink: :tongue: Oby na rusinie frekwencja tak nie dopisywała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 No i jak Rusin? Warto pojechać....370 km??? Bo mnie korci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 :eek: :eek: :eek: Pal licho takie cóś za jedno ojro... :wink: :tongue: Oby na rusinie frekwencja tak nie dopisywała! Dzisiaj na Rusinie było SUPER - frekwencja bez zarzutu byłem od 8.15 i przez cały dzień do 14 bez kolejek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Jutro jestem na Rusinie kogoś spotkam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 No i jak Rusin? Warto pojechać....370 km??? Bo mnie korci.... Ja mam 185 km - ok 2h jazdy i uważam że warto - pod warunkiem że ilość ludzi jest niewielka. Górka sympatyczna ale pamiętam z weekendu marcowego w ubiegłym roku że można było postać kilka dobrych minut do kanapy Czy warto 370 km ? Jeżeli takie warunki i taka ilość ludzi jak dzisiaj to na 2 dni warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Dzisiaj na Rusinie było SUPER - frekwencja bez zarzutu byłem od 8.15 i przez cały dzień do 14 bez kolejek prawdę mówi. fajny śnieg i BEZ KOLEJEK no i oczywiście za free. (obraziłem sie na białkę za to). pogody takiej super niestety jutro nie bedzie ja 220 km i było warto nawet na 1 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi