JC Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Korzystając ze wspaniałej pogody pojechałem dzisiaj na Salmopol pstryknąć kilka zdjęć z przygotować do sezonu. Jakie było moje zdziwienie, kiedy stwierdziłem, że chyba żadne zdjęcie mi nie wyjdzie w powodu... złej pogody!Zobaczcie sami na zdjęciach poniżej. Pierwsze zrobiłem na Salmopolu, a drugie kilka minut później pod Skrzycznem.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Aż trudno uwierzyć.Dziś wszędzie bez chmurki,a tu jednak coś się zaplątało. :wink: Najlepiej jak jest odwrotnie - chmurki na dole,a słoneczko na górze. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Też tam byłem dwa tygodnie temu było mroźno i zimowo i cudownie słonecznie na górze, niestety nie miałem aparatu i byłem tydzień później.W drodze na Skrzyczne na dole: W drodze na Skrzyczne trochę wyżej:Tak było na górze:A tak przy schodzeniu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 Chmurki i opad śniegu to powinien w ogóle być tylko wieczorami oraz nocą, a w dzień piękne słońce specjalnie dla narciarzy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk90 Napisano 26 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2011 (edytowane) Jutro zaczynam sezon na białym krzyżu, szkoda że na harnasiu ni grama śniegu:( byłem wczoraj sprawdzić jak sprawa wygląda około dwudziestej. Jest możliwe zjechanie środkiem i prawą stroną pod wyciąg talerzykowy bartuś. Jutro wieczorem postaram się opisać jak się jeździ. pzdr. No i pośmigane:) Sezon rozpoczęty, a teraz to już czekam na jakiś naturalny śnieg. Dzisiaj warunki na 3 z plusem. ruch dość taki, ale nie było problemów z przejechaniem. Tak w ogóle to przez pierwsze 3-4 zjazdy zapomniałem jak się jeździ chyba:P ale na szczęście "pamięć wróciła". Teraz w Bielsku strasznie wieje i jest dość ciepło, ale możliwe że wiaterek coś przyniesie. pozdrawiam Edytowane 27 Listopad 2011 przez patryk90 dokończenie post'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 no niestety przez suszę... jest problem z naśnieżaniem... np. na Stożku byłoby pewnie z metr śniegu już ale nie mogą :-/ ps. może przydało by się już zimówki założyć... żeby śnieg wiedział że może już padać :-) - to moja wina że nie pada... przepraszam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boSKI Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Wyciąg na Biały Krzyż jest otwarty w tygodniu? Jeździł ktoś może dzisiaj? Jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Wyciąg na Biały Krzyż jest otwarty w tygodniu? Jeździł ktoś może dzisiaj? Jakie warunki? Jest otwarty w tygodniu, a co do warunków to dzwoń 508063251 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał J Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Cześć, Jestem nowy .. Słyszałem, że na ten sezon szykują coś ekstra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
membership Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Witam, Jeździłem w dniu wczorajszym od 9:30 do 13:30, do nauki jak znalazł i na górce nie było na raz więcej jak 10 osób. Jak na początek sezonu to bardzo przyjemnie. Stok(jeśli wogóle można to tak nazwać) jest fajnie przygotowany. Edytowane 30 Listopad 2011 przez membership Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi