JC Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Odwiedziłem dzisiaj ON Cieńków w Wiśle. Wszytsko jest przygotowane do sezonu. Brakuje tylko śniegu Więcej zdjęć możecie zobaczyć w galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Cieńków bezpłatny parkig Od tego sezonu parking pod Cieńkowem będzie bezpłatny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Cienków parking płatny od 27.01.2020 opłata parkingowa na parkingach Stacji Narciarskiej "Cieńków" wynosi 5 zł za samochód osobowy. Nowy Prezes i krok wstecz, pewnie następnym etap to płatne wc i zamknięcie wiślańskiej pętli . 1 2 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 Wszystko musi kupić TMR będzie porządek i szuger zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2020 A ja tam jeździłem, dzieci i ja mamy bardzo miłe wspomnienia. Bardzo lubię tą górkę, swego czasu trasy ,raczej trasa zawsze była przygotowana i tu warze dobrze słowa po alpejsku , jak jest teraz trudno mi powiedzieć , lecz zawsze było miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipowice Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2020 15 godzin temu, surfing napisał: Cienków parking płatny od 27.01.2020 opłata parkingowa na parkingach Stacji Narciarskiej "Cieńków" wynosi 5 zł za samochód osobowy. Nowy Prezes i krok wstecz, pewnie następnym etap to płatne wc i zamknięcie wiślańskiej pętli . Raczej obstawiam że to pomysł nowego kierownika stacji a nie prezesa. Zresztą widać po stacji że od kilku lat nic nie modernizują. Ten sam sprzęt, ta sama infrastruktura co 10 lat temu. Czas się zatrzymał na Cienkowie.. a szkoda bo miejsce i potencjał mają jeden z lepszych na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Wisła Cieńków i Klepki czekają w gotowości na zimę jak i Szczyrk Klepki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi