marcinn Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 (edytowane) Jutro 25 rusza ośrodek Rohace- Spalona Dolina,jazda w piątek za free :smile: www.skionline.pl Edytowane 24 Listopad 2011 przez amd Więcej informacji na naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Jeżeli ta kamerka jest faktycznie LIVE, to nie widzę możliwości, żeby cokolwiek tam jutro ruszyło:frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Ruszy, ruszy, ale zapewne tylko dół przy orczyku. Na "gorszy obraz" z góry trzeba jeszcze chwilkę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 (edytowane) Znowu piątek. :Patrząc na kamerkę,to blado to wygląda: Może za tydzień coś więcej? : Edytowane 24 Listopad 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Tatrzańska Łomnica. Słowacy stratują i robią promocję,niestety w piątek... :frown:: " 02.gru Pierwszy dzień jazdy tylko za 1 € ( Tatranská Lomnica & Štrbské Pleso ) 2 grudnia można szusować w Tatrzańskiej Łomnicy i na Jeziorze Szczyrbskim (Štrbské Pleso) za jedno Euro! Każdy narciarz może potem zakupić bilet do aquapark Tatralandia* również za 1 Euro. W najbliższy piatek spędzą Państwo pod Tatrami naprawdę udany dzień pełen wody, śniegu i niekończącej się zabawy." : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Gorzej będzie z ewentualną pomocą w razie nieszczęśliwego wypadku bo słowacka służba zdrowia praktycznie nie działa i wprowadzono w tej dziedzinie stan wyjątkowy a mimo to większość lekarzy nie zamierza przyjść do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 (edytowane) Ktoś wie kiedy ruszają Gruniky? /edit Już wiem - ruszyły 10 grudnia Edytowane 17 Grudzień 2011 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ktoś wie kiedy ruszają Gruniky? /edit Już wiem - ruszyły 10 grudnia Byłem tam tydzień temu. Czynny był jeden orczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Jak w nocy nie będzie jakiegoś kataklizmu w postaci 20-50 cm świeżego śniegu na drogach (w sumie to mógłby być taki kataklizm) to jutro rano jadę na Rohace. Wg prognoz może być słoneczko i lekki mrozik tak jak tydzień temu kiedy było rewelacyjnie. W sumie to najbliższy czynny obecnie sensowny ośrodek od Bielska. Może ktoś pojedzie to się spotkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Jak w nocy nie będzie jakiegoś kataklizmu w postaci 20-50 cm świeżego śniegu na drogach (w sumie to mógłby być taki kataklizm) to jutro rano jadę na Rohace. Wg prognoz może być słoneczko i lekki mrozik tak jak tydzień temu kiedy było rewelacyjnie. W sumie to najbliższy czynny obecnie sensowny ośrodek od Bielska. Może ktoś pojedzie to się spotkamy ? No to może się zobaczymy, bo też tam będę jutro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ja będę w czarnej kurtce i spodniach z jasno zielonymi lamówkami. Wyjeżdżamy 6 - 6.15 i wtedy jesteśmy tam za 2 godziny "emeryckiej" podróży i od 8.30 jazda 3-4 godzinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 (edytowane) Ja będę w czarnej kurtce i spodniach z jasno zielonymi lamówkami. Wyjeżdżamy 6 - 6.15 i wtedy jesteśmy tam za 2 godziny "emeryckiej" podróży i od 8.30 jazda 3-4 godzinna. Plan mam identyczny tyle, że mam bliżej jakieś 30 km więc jak się coś po drodze nie przytrafi punkt 8 będę na trasie :happy: ps. Teraz popatrzyłem na mapę i stwierdzam, że mamy tyle samo tam Edytowane 17 Grudzień 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Andrychów jest bliżej aż o 30 km od Rohac niż Bielsko ? I jeszcze na dodatek trasa przez Kocierz zamknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Andrychów jest bliżej aż o 30 km od Rohac niż Bielsko ? I jeszcze na dodatek trasa przez Kocierz zamknięta. psa dopisałem tak mi się zdawało dopóki na mapę nie spojrzałem, co mnie utwierdziło, że pewnie wystartujemy na trasę tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 A ja czekam na Żonę,jest w pracy... :stupid: Wstępnie planowaliśmy Chopok albo Tatrzańską Łomnicę (te kupony :wink: ) a później Tatralandia! :angel: Co wyjdzie jeszcze nie wiem... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ja te kupony zamierzam wykorzystać na wiosnę. Wierzę, że na Chopoku będzie czynnych jeszcze dużo tras po zimie. Obym się nie mylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ja te kupony zamierzam wykorzystać na wiosnę. Wierzę, że na Chopoku będzie czynnych jeszcze dużo tras po zimie. Obym się nie mylił. Też nad tym myślę,bo Żona musi wtedy wybrać urlop. : Myślałem,żeby poszukać taniego noclegu na Słowacji i pośmigać 6 dni (mam 6 kuponów). Oczywiście po nartach Tatralandia... :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Szymański Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Donovaly rusza dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Bacheldova 14.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skimen20 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 No to się bardzo cieszę bo trasy narciarskie Słowacji są moim zdaniem lepsze od naszych. Przepraszam za tak "niepatriotyczny " wpis ale tak myślę po prostu. Dużo tam mają fajnych ośrodków:proud: http://kalendarzprzygod.pl/podroze/narty-slowacja - zobaczcie to może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skimen20 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Słowacja to fajny cel dla wielu narciarzy...ja się tam wybieram w Sylwestra jeszcze, myślałem o tym żeby trafić na najlepsze stoki narciarskie. :crazy: http://kalendarzprzygod.pl/podroze/narty-slowacja A potem do Tatralandii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi