anba Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Właśnie rozpakowałem się w pensjonacie we Flattach. Na dworku lekki mrozik -3 st. Podróż z Cieszyna o.k. Ale tego co mi naraił drogę S6 na skróty - to mu " dziękuję ". Wracam przez Willach i Gratz. Jutro rano jazda na górkę i po powrocie oczywiście relacja i wrażenia. Na Moltku pierwszy raz. Pozdrawiam - anba:biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Anba,spokojnej nocki a od jutra do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 moi rodzice są od wczoraj na Moltku:) dzis jezdzili pierwszy dzien, bylo duzo ludzi bo weekend ale wiem ze waruny są piękne, full słońce i do środy tak ma być! także udanego otwierania sezonu.. my w PL wciąż czekamy na opady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 21 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Zgodnie z obietnicą 21.11.2011 - Melltaler. Pogoda super, ani jednej chmurki, wiatru brak - lampa - dużo kremu. Ludzi niewiele - weekendowicze wyjechali. Jak zwykle kilka ekip ćwiczących na Trainings Piste ( jakieś Turki, Ruski, Chorwaci, Polacy itd ) Czynne trasy: 1, 2, 5, 7, 9, 10 i na nowym krześle Alteck 14a i 14b. Trasy twarde przygotowane jak to w Austrii dobrze. Na górze lekki mrozek ok. 5 st. Browarek jak to na górce 3,5 E, spagetti + herbatka 6,5 itd; Na dole we Flattach śniegu nie ma. W nocy mrozek i mgiełka, która fajnie zamarza na drzewach i trawie dając wrażenie zaśnieżenia. Apartament przy samym Sporthotelu Melltal, więc skibus pod nosem, samochodzik stoi i czeka na powrót do domu. Nogi i kręgosłup trochę dziś bolą, ale jak się nie ćwiczy wcześniej to trzeba cierpieć i jeździć. MOJA DEWIZA URLOP MUSI BYĆ JAK KATORGA - CZYLI UCIĄŻLIWY ( powinien jeszcze być długi) pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 No bo już się obowiałem że będą Cię zganiali z trasy :biggrin: do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi