Tomass Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Witam,mam pytanie,kupiłem wiązania atomic neox 412 i chciałbym je ustawić ,mam 183 wzrostu ważę 83 kg,rozmiar buta 338(29),lubię szybką i czasami ostrą jazdę.Może ktoś pomorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 (edytowane) Powiem tak, jeżeli to masz nowe wiązania to można przyjąć, że to, co podaje producent pokrywa się z rzeczywistością, czyli ustawisz sobie je na podstawie tabel podanych przez producentów, które bez problemu znajdziesz w sieci. Natomiast, jeżeli te wiązania są używane to proponowałbym udać się do serwisu, który ma maszynę Jetbond i na niej sprawdzić rzeczywistą skale wypięć i tam to ustawić. Zrobisz jak uważasz na forum dużo jest tego typu tematów wystarczy użyć opcji szukaj w tych tematach są też linki do różnych kalkulatorów, które Ci pomogą w podjęciu decyzji Pozdrawiam Edytowane 20 Listopad 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Ja bym nie kombinował!Udaj się do serwisu zamontują wiązania i ustawią zgodnie z twoimi preferencjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi