michal.knittel Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Witam wszystkich! Proszę o pomoc przy mojej pracy magisterskiej! Jeśli macie parę minut wolnego czasu, wypełnijcie proszę anonimową ankietę: http://www.ebadania.pl/7ae00c2e8afb6b02 Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Ja też już po Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Ja mam zawsze stres taki że nie zdążę na pierwsze krzesło, ale tam w ankiecie nic na ten temat nie ma:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Moje też poszło. Mój stres związany jest z tym, że jakis idiota wjedzie we mnie. No i że ktoś nartami, deska czy drzwiami, poobija mi auto na parkingu, jak to miało miejsce już wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 zrobione bez stresu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Poszło beż stresu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Pokonałem stres związany z wypełnieniem ankiety:wink: Pozdrawiam i powodzenia z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 proszę bardzo, i po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Ja tak jak Piotr 67,też pokonałem ten sam stres. Masz szczęście Michał,że na skionline poprosiłeś o wypełnienie tej ankiety. To jakiś ewenement,że tutaj wypełniam jakiekolwiek ankiety. Nigdy i nigdzie tego nie robię,bo nie lubię.Ale tutaj swoich trzeba wspomagać od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Wypełniłem te ankietę ale po zaznaczeniu że nie odczuwam stresu podczas jazdy na nartach ankieta powinna się zakończyć, bo reszta to już jest wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Poszło, ale w większości pytań brakowało dla mnie odpowiedniej odpowiedzi. Ankieta z góry zakłada występowanie sporego stresu podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Wypełnione bez stresowo, ale zgadzam się z gregre0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Ja tak jak Piotr 67,też pokonałem ten sam stres. Masz szczęście Michał,że na skionline poprosiłeś o wypełnienie tej ankiety. To jakiś ewenement,że tutaj wypełniam jakiekolwiek ankiety. Nigdy i nigdzie tego nie robię,bo nie lubię.Ale tutaj swoich trzeba wspomagać od czasu do czasu. Tak pewnie miała większość z nas:smile:ale jak trza to trza:wink: skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tec Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Zrobione ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 włala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Zrobione :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Wysłałem tę ankietę ale przyznam ,że w trakcie wypełniania dopiero miałem stres ,bo jak tu wypełnić jak naprawdę nie mam stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 No i poszło!Zaznaczam,że jestem mało reprezentatywny... :wink: Ze świecą szukać... :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 W ankiecie nie ma kluczowego pytania odnośnie stresu, a to właściwie jedyny moment kiedy na nartach odczuwam potężny stres, a nie wiem czy czasami to nie jest już fobia, pytanie powinno brzmieć: Jak duży stres odczuwasz słysząc charakterystyczny chrobot deski snowbordowej za plecami: 1 Nie odczuwam wcale 2 Boję się 3 Denerwuję się i wolę się zatrzymać 4 Jestem kłębkiem nerwów, żeby móc dalej cieszyć się z jazdy na nartach muszę mu połamać nogi Nie muszę chyba mówić którą odpowiedź zakreślam:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 SB, to jest Jego praca magisterska... sam musi przez to przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 zrobione, powodzenia przy pisaniu i obronie! :smile: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi