johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 pogoda jak w lipcu 2011. Leje i cieplo. Wisle zmylo, za szybko sie nie pozbieraja ;( Za to na Pilsku już chyba dosypało,a jutro i pojutrze powinno jeszcze więcej dowalić! :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 No przez dwa dni ma padać na nizinach raczej deszcz, więc może w górach śnieg:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPol Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) Ja właśnie się zastanawiam czy już jutro nie jechać na Pilsko, aby ominąć długoweekendowe, potencjalne tłumy... Oo...na stronie http://korbielow.net/ piszą, że właśnie pada śnieg;) Edytowane 4 Styczeń 2012 przez TPol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ja właśnie się zastanawiam czy już jutro nie jechać na Pilsko, aby ominąć długoweekendowe, potencjalne tłumy... Oo...na stronie http://korbielow.net/ piszą, że właśnie pada śnieg;) No jakie tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Ja właśnie się zastanawiam czy już jutro nie jechać na Pilsko, aby ominąć długoweekendowe, potencjalne tłumy... Myślę,że raczej większych tłumów nie będzie,bo dotychczas aura odstraszała,a mało kto teraz uwierzy,że już dziś sypnęło,a jutro i dalej może naprawdę dowalić!Ale cicho sza,już za wiele powiedziałem... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPol Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 No na ten przykład wy się zwalicie i gdzie ja wtedy będę jeździć? Urlop mi się kończy, to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) No na ten przykład wy się zwalicie i gdzie ja wtedy będę jeździć? Urlop mi się kończy, to dlatego. My? : To znaczy ja Mysiałek i nasze żony,ale My nie jesteśmy na tyle szerocy,żeby zakorkować całą trasę... :redface: PS.Ale jesteś miła... :tongue: Edytowane 4 Styczeń 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katalonczyk10 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 moze mi ktos doadzic. wybieram sie do białki na 3 dni co najlepiej sie bedzie oplacalo wziac karnet 3 dniowy czy cos innego radzicie..?? prosze o pomoc bo jestem poczatkujacy.;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 moze mi ktos doadzic. wybieram sie do białki na 3 dni co najlepiej sie bedzie oplacalo wziac karnet 3 dniowy czy cos innego radzicie..?? prosze o pomoc bo jestem poczatkujacy.;p MSZ nie da się odpowiedzieć na tak zadane pytanie. Jeżeli jesteś początkujący to może się okazać, że chociażby forma nie pozwoli Ci pojeździć non stop przez trzy dni. Poza tym jedź, zobacz czy Ci odpowiada pogoda, warunki, stoki i dopiero zdecydujesz, policzysz co dla Ciebie będzie korzystniejsze. Ja zawsze na początek biorę skipass i ładuję punktami na jeden, dwa zjazdy, żeby zobaczyć trasę i warunki, jezeli mi odpowiada to skipass zamieniam w karnet, a jeżeli mi nie odpowiada to nie mam problemu że wziąłem karnet czasowy którego nie da się zwrócić (a niewykorzystane punkty można zawsze "oddać"). brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katalonczyk10 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 dzieki za rade i tak chyba zrobie. wezme na poczatek zaladuje sobie punkty i zobaczymy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Ma ktoś najświeższe informacje z Beskidu Śląskiego ? Pytam dlatego bo rozmawiałem z kolegą z Czech (z Valaskich Mezirici) i mówił, że u nich w dolinach nawaliło tyle śniegu, że dzieciaki do szkoły nie poszły. Może coś do nas też nawiało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek76 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 w Brennej od 2 godzin mocno pada, zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Jak zapowiadałem,tak też się dzieje!W górach mocno sypię! :applause:Tak wyglądała przełęcz Przegibek ok 14.30: A to jest dużo niżej niż Pilsko czy choćby Małe Skrzyczne! Godzinę później było o dobre 5 cm więcej! :angel: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katalonczyk10 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 jak ktos ma info o warunkach w okolicach białki to prosze o info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 w Zakopcu zero opadu! mimo prognoz, poki co wieje i cieplo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlego Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Istebna jutro kusi. Delikatnie u nich mrozniej zawsze, wiec moze cos by bylo... w domu siedziec nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Zima z lekkimi odpadami powróciła na Podhale. Zobaczę, gdzie się uda bez tłoku pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Zima z lekkimi odpadami powróciła na Podhale. Zobaczę, gdzie się uda bez tłoku pojeździć.Ja tam o lekkich bym nie powiedział w Beskidah 2 godziny ćwiczyłem łopatologie w Szczyrku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 no ładnie białawo w Szczyrku... :-) jutro trzeba na nartki... ps. kiedy będą polary do odebrania ?? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 hejka Azmadan no szyją się po weekendzie maja haftować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Całkowite nieporozumienie. Objechalem od Harendy po Bachledova - jest wszędzie czarno. Ale nie, śniegu dosypało trochę. Czarno od ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 nowa osada Puścili Nową osadę na 20 cm świeżego, niezmrożonego śniegu. Kto ma dwie lub więcej par nart w tym jedną ,, do zajechania '' może w takich warunkach jeździć . Ja mam jedną,dosyć drugą to wybieram tylko O.N. z warunkami dobrymi lub bardzo dobrymi. We wtorek 10.01.12 Szczyrk lub pewniak Zakopane ,w którym to najbliższe noce będą z konkretnym mrozem. Kto był i będzie w ten długi weekend w Szczyrku , Wiśle lub w Zakopanem niech napisze jak było. Szczególnie SON mnie interesuje bo jakbym jechał to po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 Janku też będe jechał na początku przyszłego tygodnia w Beskidki,ale nie wiem jeszcze gdzie uderze : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 ja też czekam na dzisiejsze relacje... jak będzie w miarę OK... to jutro na 2h rano skoczę... (przed nawałem ludzi z dalsza :-P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 W zasadzie zima zaczyna się od Ronda w Buczkowicach. Śnieg jest mokry a w górnych partiach sypie już od 3dni gdzie na dole lało ,wiec dużo więcej napadało aniżeli 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi