cysiu Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 ktoś się orientuje czy Pilsko pociągnie choć jeszcze tydzień? Warunki pewnie wystarczą, ale ludzi mało i boję się, że mogą zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 ktoś się orientuje czy Pilsko pociągnie choć jeszcze tydzień? Warunki pewnie wystarczą, ale ludzi mało i boję się, że mogą zamknąć. Nic nie piszą, a druga nitka na Szczawiny w tym tygodniu była tak przygotowana jakby dłużej chcieli pociągnąć. I aura zapowiada mimo wszystko, że być może się uda. Na miziowej blisko zera a ma być dużo chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Jednak jest info. W tygodniu nieczynne, w weekend śmigają http://www.gat.pl/73.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Jednak jest info. W tygodniu nieczynne, w weekend śmigają http://www.gat.pl/73.php Naprawdę zaczęli czytać skionline RZuciłem na szybko okiem na źródło strony ale nie widzę komentarza kiedy dodano tą informację : rano chyba jej jednak nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Dziś w nocy ma sypać śnieg! :applause: Myślę,że śniegu na Pilsku nie braknie w ten weekend.Nie zdziwię się,jeśli będzie jeszcze czynna trasa do Szczawin! Jest też spora szansa,żeby dotrwali do pierwszych dni tzw. weekendu majowego! Póki co,nie widać jakiegoś znacznego ocieplenia. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Póki co,nie widać jakiegoś znacznego ocieplenia. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Na miziowej BIAŁO !! I -5 stopni Prognoza ICM nie pokazuje na razie zmian do piątku. To może być piękny weekend !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Prognoza ICM nie pokazuje na razie zmian do piątku. To może być piękny weekend !!! Oby bo "pobliskie" Rohace nam zamknęli. pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Warunki w Tatrach, w relacji ski-turowej pod linkiem: http://www.goryonline.com/Ski_turowa_wiosna_w_Chocholowskiej...,11636,305,0,0,F,news.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Przed chwilą patrzyłem na prognozę Skionline... normalnie wk... się można! : Do piątku ładna pogoda,sobota i niedziela deszcz,a już w poniedziałek znów ładna pogoda... :sorrow: A jeśli się sprawdzi prognoza Fanatyka,to ten weekend może być ostatnim na Pilsku. :sorrow: Kasprowy ma podziałać do 6 maja i na ten dzień się szykuję,ale jak dalej ta pogoda ma tak wyglądać,to może lepiej dać sobie spokój? A tak liczyłem na polską słoneczną końcówkę sezonu... :redface: Ech,normalnie załamka... :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Przed chwilą patrzyłem na prognozę Skionline... normalnie wk... się można! : Do piątku ładna pogoda,sobota i niedziela deszcz,a już w poniedziałek znów ładna pogoda... :sorrow: A jeśli się sprawdzi prognoza Fanatyka,to ten weekend może być ostatnim na Pilsku. :sorrow: Kasprowy ma podziałać do 6 maja i na ten dzień się szykuję,ale jak dalej ta pogoda ma tak wyglądać,to może lepiej dać sobie spokój? A tak liczyłem na polską słoneczną końcówkę sezonu... :redface: Ech,normalnie załamka... :sorrow: Maciek, bez krakania, w sobotę też miało lać... szykuj się, zastanawiam się, które narty tym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 No ja niemal na pewno łopaty biorę... :wink: Chyba,że w nocy mocniej przymrozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 lecicie w sobote na Pilsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 lecicie w sobote na Pilsko? Lecimy! :wink: Oby pogoda dopisała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 hmmm, mysiauek jedzie z Sosnowca? bylaby ewentualnie mozliwosc zabrania sie ? no i w jakich godzinach planujecie nartowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 hmmm, mysiauek jedzie z Sosnowca? bylaby ewentualnie mozliwosc zabrania sie ? no i w jakich godzinach planujecie nartowac? Na pewno z rana,czyli pod kasą o ósmej. Może napisz do Mysiałka na priva. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Elo, czy trasy nr 6 (niebieska) oraz nr 4 (zielona) są może jeszcze czynne na Pilsku ? Chciałbym się wybrać w weekend z mocno początkującą dziewczyną i zależałoby mi na tych trasach. Pozdrawiam MAriusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Elo, czy trasy nr 6 (niebieska) oraz nr 4 (zielona) są może jeszcze czynne na Pilsku ? Chciałbym się wybrać w weekend z mocno początkującą dziewczyną i zależałoby mi na tych trasach. Pozdrawiam MAriusz Szóstka z Kopca do Miziowej jest ok,ale dalej do Szczawin (6 i dalej 4) może być kiepsko.Poniżej Miziowej oficjalnie jest zamknięta i nie jest ratrakowana,więc nie wiem czy warto ją testować... W ten weekend przypuszczalnie będą działać tylko trasy od Miziowej wzwyż. : Powrót do Szczawin będzie pewnie "5" na tyle ile się da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 dzięki za info, rozważymy pojeżdżenie na górnej części 6tki, a do Szczawin przejdziemy się pieszo, jakby nie dała rady zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 dzięki za info, rozważymy pojeżdżenie na górnej części 6tki, a do Szczawin przejdziemy się pieszo, jakby nie dała rady zjechać Da radę nawet mocno początkująca. Poza tym pójdziemy na browarka, dziewczyny się napiją i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 oka, postaramy się wpaść w niedzielę z rana będzie można nas poznać po pługowaniu na oślich łączkach jeszcze pytanko, czy jest na dole jakaś wypożyczalnia czynna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 kurcze , robicie człowiekowi smaka Zdaje się , że w niedzielę szykuje się chyba jakiś większy spontan na Miziowej ,bo ekipa z zaprzyjaźnionego forum:wink: też planuje niedzielne Pilsko , a ja już , ze względów zdrowotnych , musiałem zakończyć sezon :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Lecimy! :wink: Oby pogoda dopisała! Tylko wkurzacie kontuzjowanych...:wink: Udanego wypadu życzę:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 kurcze , robicie człowiekowi smaka Zdaje się , że w niedzielę szykuje się chyba jakiś większy spontan na Miziowej ,bo ekipa z zaprzyjaźnionego forum:wink: też planuje niedzielne Pilsko , a ja już , ze względów zdrowotnych , musiałem zakończyć sezon :sorrow: Ja będę tylko w sobotę i raczej na 4 godzinki. Chyba, że będzie piękne słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Misialek ja to jak bym mogl to nawet bym wpadl na godzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi