johnny_narciarz Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 No właśnie nie rozpoznałem... Ale dajcie Panowie znać na piv jak będziecie się wybierać kolejnym razem na stok, może środa lub piątek? Chętnie poznam ludzi z forum Widziałem kilka sprawnie pędzących grup, ale śmiałości nie miałem zaczepiać. A wiadomo że do tych na BBR'ach można zagadywać bo oni już zwyczajni:) Piszcie na priv, chętnie przewietrze jeszcze te BBRki Środa i piątek raczej odpadają,ale pewnie we Święta się pojawię na naszych stokach.Gdzie?Jeszcze nie wiem,ale pewnie głównie Pilsko. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Jak mnie rozpoznałeś,trza było klepnąć w plery i obudzić. :wink: Ale dajcie Panowie znać na piv jak będziecie się wybierać kolejnym razem na stok, może środa lub piątek? W środę będe na N.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Jak mnie rozpoznałeś,trza było klepnąć w plery i obudzić. :wink: No właśnie nie rozpoznałem... Ale dajcie Panowie znać na piv jak będziecie się wybierać kolejnym razem na stok, może środa lub piątek? Chętnie poznam ludzi z forum Widziałem kilka sprawnie pędzących grup, ale śmiałości nie miałem zaczepiać. A wiadomo że do tych na BBR'ach można zagadywać bo oni już zwyczajni:) Piszcie na priv, chętnie przewietrze jeszcze te BBRki W srodę będe z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Środa i piątek raczej odpadają,ale pewnie we Święta się pojawię na naszych stokach.Gdzie?Jeszcze nie wiem,ale pewnie głównie Pilsko. : Chętnie zakończe sezon na Pilsku Może zrobimy małego spota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Chętnie zakończe sezon na Pilsku Może zrobimy małego spota? Ok,dam znać w piątek jaki mam plan. :wink: Pilsko pewnie podziała do maja,więc jeszcze sporo szusów! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 W srodę będe z rana Jak będzie pogoda (przynajmniej bez deszczu) to postaram się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Ok,dam znać w piątek jaki mam plan. :wink: Pilsko pewnie podziała do maja,więc jeszcze sporo szusów! :smile: Chętnie podjadę, jeżeli masz cierpliwość pokazać mi ten ośrodek to będę wdzięczny. Niestety jeszcze tam nie byłem... ... O! i awatra już zmieniłeś Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez conda literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 O 18.10 wylądowałem na lotnisku w Pyrzowicach więc to nie byłem ja w Beskidach Nie wybrałby się ktoś w sobotę na Rusina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 O 18.10 wylądowałem na lotnisku w Pyrzowicach więc to nie byłem ja w Beskidach Nie wybrałby się ktoś w sobotę na Rusina? Misiałku nie jestem pewien czy nie zakończyli sezonu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Chętnie podjadę, jeżeli masz cierpliwość pokazać mi ten ośrodek to będę wdzięczny. Niestety jeszcze tam nie byłem... ... O! i awatra już zmieniłeś Tak mi to zdjęcie siadło... :redface: Nie ma problemu,teraz i tak działa tylko góra,czyli wyjedziemy na Miziową i do wyboru 3 trasy w zasięgu wzroku. :smile: Ewentualnie do Szczawin będzie zjazd piątką. Popatrz na www.gat.pl O 18.10 wylądowałem na lotnisku w Pyrzowicach więc to nie byłem ja w Beskidach Nie wybrałby się ktoś w sobotę na Rusina? Rusin już raczej odpada - z rana narty a później wożenie od rodziny do rodziny i tylko ciągłe żarcie... :eek: Choć chętnie bym tam zawitał. :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Kurcze ... Też byłem dzisiaj na Nowej Osadzie od 10 do 12-tej.. Jak pakowałem się do samochodu to widziałem gościa z BBR-mi ale był na rejestracji SR :wink: więc to nie Mysiauek... więc nie zagadnąłem... Nie wybrałby się ktoś w sobotę na Rusina? Istnieje taka możliwość :smile: jak pogoda pozwoli to ew. zagadam na priv. pozdr.Torres P.S-Conda -jak zmieściłeś te BBR-y do Yarisa :biggrin::wink: Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez Torres P.S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Kurcze ... Jak pakowałem się do samochodu to widziałem gościa z BBR-mi ale był na rejestracji SR :wink: więc to nie Mysiauek... więc nie zagadnąłem... Istnieje taka możliwość :smile: jak pogoda pozwoli to ew. zagadam na priv. pozdr.Torres P.S-Conda -jak zmieściłeś te BBR-y do Yarisa :biggrin::wink: Szkoda że nie zagadałeś! A BBR-y weszły na podłokietnik Znajomy twierdził że wygodnie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Rusin już raczej odpada - z rana narty a później wożenie od rodziny do rodziny i tylko ciągłe żarcie... :eek: Choć chętnie bym tam zawitał. :redface: Szkoda, wiesz jak fajnie jest zwykle w Wielką sobotę w słoneczku na Rusinie Istnieje taka możliwość :smile: jak pogoda pozwoli to ew. zagadam na priv. P.S-Conda -jak zmieściłeś te BBR-y do Yarisa :biggrin::wink: 1. Ok, to czekam na info. Zastanawiam się czy nie zbadać ewentualnie Bachledovej. Wygląda na świetne warunki. Zobaczymy w czwartek/piątek gdzie będzie rozsądnie. Dla mnie grunt to kanapa i dobra pogoda (czyli brak deszczu). 2. W Yarisie jest miejsce na podłokietnik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 2. W Yarisie jest miejsce na podłokietnik? Oczywiście Właśnie pod podłokietnikiem mam zamontowane CB Radio:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Szkoda, wiesz jak fajnie jest zwykle w Wielką sobotę w słoneczku na Rusinie Wiem wiem... :wink: Trochę muszę odpuścić,bo ostatnio poszalałem. :redface: Nie wiem jeszcze gdzie pojadę (o ile w ogóle pojadę...),ale chyba Pilsko or Skrzyczne or Nowa Osada - coś z tych trzech. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 PilskoNiedziela 01.04. PILSKO sporo świeżego śniegu. Niezłe warunki do jazdy poza trasami. Pare fotek z nartowania; : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Wygląda to całkim,całkiem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 kumpel był dziś na Pilsku podobno nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 W srodę będe z rana Do Marcina i pozostałej ekipy z formu! Jeżeli jutro dojadę na Nową OSadę to można zaczepiać, pytać itp Znak rozpoznawczy: takie brzydkie niebieskie narty:) i pokraczny styl jazdy:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Ja będe jutro od 9 do...... zielone .żabie spodnie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 takie brzydkie niebieskie narty:) Rozumie że narty to BBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Tak..tak to te...:tongue: www.youtube.com/watch?v=LkKrmFsWCUQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Hmm,może uda mi się jutro na nich śliznąć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Oj,to faktycznie ciekawa narta:rolleyes::ja nie wiem,czy odważyłbym się ślizgać:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Do odważnych świat należy :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi