Boogie Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Może wyjdę na chwalipiętę ale na stronie 21 nowego ntn-u mam zdjęcie na całą stronę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 wrzuć linka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 wrzuć linka :wink: Proszę uprzejmie link do NTN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 dziękuję Jacek:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Noooo stary! Po takim zdjęciu to może i nawet zaopatrzę się w ten 4flex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 A skąd rześta wrzęli te NTN ? Ja baaardzo bym chciał w wersjii papierowej do poduszki ,ale od kilku lat nie udaje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Może wyjdę na chwalipiętę ale na stronie 21 nowego ntn-u mam zdjęcie na całą stronę i tak ma być! cieżka praca na testach sie opłaciła:) elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 A skąd rześta wrzęli te NTN ? Ja baaardzo bym chciał w wersjii papierowej do poduszki ,ale od kilku lat nie udaje mi się na stronie NTN masz on-line a w sklepach powinno być w tym tygodniu już.. u mnie w empiku zawsze jest i zawsze w ciągu sezonu widziałem że jest kilka egzemplarzy na półkach, możesz zamówić jeszcze na stronie NTN z dostawa do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Może wyjdę na chwalipiętę ale na stronie 21 nowego ntn-u mam zdjęcie na całą stronę buahahahaha no ale gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Fajna fotka Boogie, taka dynamiczna ale...wygląda to tak jakby Tomek podszywał się pod Twoja jazdę, bo pod fotką jest fotka Jego twarzy i Jego nazwisko :wink: Ja bym się upominała o sprostowanie:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Mnie się również podoba:smile: Bartuś, a poważnie musisz łykać ten koks? Czy tylko ściema marketingowa:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Mnie się również podoba:smile: Bartuś, a poważnie musisz łykać ten koks? Czy tylko ściema marketingowa:cool:: Dobrze,że Viagry albo czegoś na hemoroidy nie wrzucili Boogiemu po fotką.:cheerful: Aha. Wróżka ma rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 nie łykam na moje stawy to tylko juz skalpel pomoże a co do sprostowanie to i tak juz nic nie pomoże bo przecież wszystko poszło w druk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 To już pozostaje tylko sprostowanie na łamach "wyborczej" albo :applause:... na stronie www magazynu NTN:biggrin: Zresztą tu już sprostowaliśmy, a to chyba nawiększe i najlepsze źródło wiedzy dla narciarzy:cool:: A słuchaj, takie jeszcze pytanko techniczne: masz może oryginalną fotkę, z której korzystali do tej reklamy? Fotka, którą masz w avatarze jest łudząco podobna do Forflexa (zabrzmiało prawie jak Forfiter:biggrin:) tylko z innego ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 nie łykam na moje stawy to tylko juz skalpel pomoże a co do sprostowanie to i tak juz nic nie pomoże bo przecież wszystko poszło w druk Ale to mieli Twoją zgodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczucha Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Nieźle, gratuluję ciężka praca się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 mieli mieli myśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Może wyjdę na chwalipiętę............. ale chwalipięta:biggrin: a szczerze , to fajna fota w branżowym wydawnictwie no i na dodatek mniej zorientowani będą mylić Tomka K. z Tobą:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 dobrze że nie w 2 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Sympatiko, ale ciągle łykasz za dużo powietrza w skręcie, cóż tłumaczy to choć widoczna radość z jazdy :smile: Widząc po kompozycji Boogi + Kurdziel + 4flex = CCC Kiedy przestaniesz unikać testów karkonoskich ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Gratulacje Boogie:smile:stajesz się coraz bardziej medialny:biggrin:jak będę miał ten NTN to prześlę Ci do złożenia autografu pod fotką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2011 Boogie,gratulację i niecierpliwie czekam na tego NTN-a! :wink: Po autograf też się zgłoszę,a jakże! :biggrin: :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omen7701 Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Ntn.....:-)) Przeglądając najnowszy numer NTNu,w teście włoskim, w grupie allround, rozwalił mnie opis danych technicznych narty tj. NORDICA Spitfire Pro, gdzie na piętce narty producent umieszcza dane ( dł. taliowanie i promień), a tutaj czytamy: " długość:TAJNE, promień :TAJNE, taliowanie:TAJNE" :biggrin: Pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Przeglądając najnowszy numer NTNu,w teście włoskim, w grupie allround, rozwalił mnie opis danych technicznych narty tj. NORDICA Spitfire Pro, gdzie na piętce narty producent umieszcza dane ( dł. taliowanie i promień), a tutaj czytamy: " długość:TAJNE, promień :TAJNE, taliowanie:TAJNE" :biggrin: Pozdrawiam..... Narty dla służb specjalnych:biggrin:Mam też już nowego NTN-jakie te narty piękne,ale ciągle te same.Boogi daj adres na PM -po autograf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Darku jak sie spotkamy to Ci podpiszę hehe swoją drogą dobrze skierowane przytyki do niektórych forumowiczów już na 1 stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi