lokiec3 Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Takie cudo: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1605&id_modelu=1944 Długość 185. Kupiona używana, jednak stan BDB co może potwierdzić Juice. Początkowo trochę miałem kłopoty z wygięciem narty przy mniejszych prędkościach zwłaszcza w lewym skręcie bo prawa noga jednak troszkę słabsza jest a i odłamek piszczela troszkę podświadomie ogranicza siłę nacisku na but. Ostatniego dnia kiedy po pierwsze byłem już troszkę rozruszany a i jazda z Jarkiem ukierunkowała mnie we właściwą stronę - poezja. Bardzo pewna jazda na tej narcie zwłaszcza w skręcie do którego jest stworzona. Wspaniała amortyzacja nierówności. Może kosmicznych prędkości na niej nie rozwijałem bo głowa jeszcze nie przywykła jednak to co jeździłem dawało dużo pewności i radości. Na minus może to, że na większej stromiźnie w krótszym skręcie troszkę trudna do przerzucenia bo swoją wagę ma, ale to raczej moje braki techniczne temu winne. Jak ktoś ma okazję kupić takie coś w dobrym stanie za dobrą kasę to polecam zwłaszcza tym, którzy nie lubią przekładać nogami z częstotliwością stukania dzięcioła. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Dodam jeszcze, że w Szpindlu jeździliśmy w czasie obfitych opadów śniegu. Podłoże było różnego typu. Od miękkiego świeżego puchu do pospychanych górek i miejscami lód i bryły. nartę wyprowadzić z równowagi jest w stanie tylko narciarz, bo podłoże nie robi na niej wrażenia. Zostaje u mnie na dłużej. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi