JC Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 W naszych profilach jest pole w którym można wpisać ilość dni spędzonych na nartach w sezonie. Jak, że sezon przed nami w dniu dzisiejszym informacja o ilości dni zostanie wyzerowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 W naszych profilach jest pole w którym można wpisać ilość dni spędzonych na nartach w sezonie. Jak, że sezon przed nami w dniu dzisiejszym informacja o ilości dni zostanie wyzerowana. No i dobrze:) bo już niektórzy wpędzali mnie w głęboki stres;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 No i dobrze:) bo już niektórzy wpędzali mnie w głęboki stres;) Naciągają:rolleyes:No ale to się skończy, za niedługo będzie we wszystkim GPS(kurtka, kask, gogle, buty) i nie będzie ręcznego wpisywania tylko pójdzie to "z automatu" na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Od razu sprawdziłem,czy coś mi nie ubyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Od razu sprawdziłem,czy coś mi nie ubyło... Dżony, ale lodowiec liczy się chyba do starego sezonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 (edytowane) Dżony, ale lodowiec liczy się chyba do starego sezonu;) Poszedłem za słowami samego Bossa: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/9007-Warunki-narciarskie-09-10?p=75432&viewfull=1#post75432 Byłem na początku lipca,czyli na początku drugiej połowy roku. Gdzieś jeszcze była relacja z wyjazdu JC do Kaprun w lipcu,ale znaleźć nie mogę. O!Jest! http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/11188-Polski-Dni-Zell-am-See-Kaprun-2010?p=105070&viewfull=1#post105070 Edytowane 10 Listopad 2011 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Właśnie zostało wyzerowane pole Dni na nartach! Proszę osoby, które miały już okazje poszusować od lipca tego roku o uzupełnienie danych. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Dnia Monday, November 14, 2011 o 11:43, JC napisał: Właśnie zostało wyzerowane pole Dni na nartach! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Dnia 10.11.2011 o 19:37, fanatyk napisał: lodowiec liczy się chyba do starego sezonu;) Od kiedy liczy się hala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Mam tą przyjemność w tym roku bardzo wcześnie zmienić cyferkę na 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Jakby doliczyć dni na sztucznych stokach... to dzisiaj odnawiałem miesięczną wejściówkę na swój (w Southampton). I parę dni by się już zebrało Po wakacyjnym lenistwie, podróżach i obżarstwie - dwa, trzy razy w tygodniu na nartach - ulubiona rutyna Fajnie, że córcia też całe lato dopytywała: "kiedy pójdziemy na narty?" i jeździ teraz ze mną W międzyczasie "wygrzałem" sobie nowe buty (Salomon X Pro 100), zaliczyłem też stok w Gloucester (najdłuższy w Anglii, 230m), i kontuzję, gdy wjechał we mnie jakiś początkujący koleś (jakimś cudem stłuczeniu uległa góra lewej stopy, złamania nie stwierdzono, tylko "zapalenie tkanki miękkiej", kilka dni wolnego w pracy). W przyszłym tygoniu dzieciaki w UK mają ferie - miałem nadzieję na L2A, ale żona nie dostała urlopu (Francuzi wiedzą kiedy brytyjskie dzieci mają ferie, ośrodki specjalnie otwierają, reklamują, ale ceny też podnoszą, a jeszcze ten kurs funta ). Teraz batalia w pracy by na Święta urlopy dostać (plan: Polska, rodzinne strony, a potem Krynica) Lutowe ferie - urlopy uzgodnione, i oby w Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 A można tą informację zamieścić w awatarze tak jak to było kiedyś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 (edytowane) Ja jestem za. Przynajmniej, żeby istniała opcja dodania, albo ukrycia licznika. Edytowane 22 Październik 2016 przez Maciek90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 W dniu 9.11.2011 o 00:57, cobra napisał: No i dobrze:) bo już niektórzy wpędzali mnie w głęboki stres;) kiedy zerujemy liczniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi