Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Dziekuję Kochani, ale nadal nie ma wyników :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 No i dzwoni do mnie teraz i wrzeszczy do słuchawki:biggrin: Sama się nie przyzna, ale ja ją przepytałem na tą okoliczność i okazuje się że oceny ma Kasia jedne z najwyższych, dziobak i kujon normalnie. Choć wiedziałem że zda i nie było to dla mnie zaskoczeniem to jednak gratuluję:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Budzi ludzi po nocy.:angel: Powoduje tym samym awantury rodzinne.:applause: GRATULACJE! Twoja radość Kasiu jest uzasadniona. BRAWO!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Radość zrozumiała :wink: Gratuluję również :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Dziękuję bardzo Fajnie że udało się zdać ten egzamin:wink: SB, przepraszam, mam nadzieję że wkrótce odzyskasz słuch...:tongue: Figo, przepraszam...:redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Brawoooooooooooooooo!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Ja nieskromnie dodam,że ani chwilę nie wątpiłem! : Braaaawo!!! :applause: No to w Rogatej pij.. tzn. świętujemy! :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 No cóż tylko pogratulować pozostaje. :-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 No to ja też się łączę w gratulacjach.:applause: Wiem ile kosztują nerwów i zdrowia takie egzaminy. Sam kiedyś zdawałem ze 20 lat temu egzaminy zawodowe, troszkę zbliżonych do Twoich.:smile: Powodzenia w wykonywaniu zawodu, a może Ci się uda pomóc zarejestrować wreszcie silnik na wodę do naszych samochodów, by tanio jeździć na nartki. Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Do Rogatej wpadnę jak na nartki bedę jechać więc dam jeszcze znać kiedy dokładnie! Buziaki i dziekuję Wam za wsparcie jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi