SB Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Trzymamy kciuki dzisiaj za Kasię(Wróżkę)... Kasia kończy aplikację rzecznikowską i zdaje dzisiaj egzamin pisemny, potem będzie jeszcze ustny i jak zda(a zda!) zostanie Rzecznikiem Patentowym:rolleyes:. Co to oznacza? Głównie to że zacznie zarabiać najlepiej z nas wszystkich;), no chyba że ktoś tu zasiada w radzie nadzorczej Orlenu i się nie przyznał, albo dostał się do sejmu:). A dla nas oznacza to to że jak ktoś coś wynajdzie(np. koło;)) to Kasia pomoże mu to opatentować i zapewni ochronę prawną na bodaj 20 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 No to trzymamy z caaaałych sił!! Powodzenia Kaśko:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 No to trzymamy z caaaałych sił!! Powodzenia Kaśko:) Dzisiaj też! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Dzisiaj też! 3 - mamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 trzymamy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Dziękuję bardzo za wsparcie Przyda się, bo prawo jest dla mnie dość trudne i pełne wyjątków. Jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Też trzymałem i dlatego nie mogłem pisać. Ale teraz to już chyba można puścić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Można i dziękuję. Ale jeszcze bedę miała ustny 23.11. więc bedę miała jeszcze jedną prośbę o trzymanie kciuków przez godzinkę. Na szczęście ustny bedzie tylko godzinkę trwał, bo oba pisemne były dłuższe (5 i 7 godzin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Można i dziękuję. Ale jeszcze bedę miała ustny 23.11. więc bedę miała jeszcze jedną prośbę o trzymanie kciuków przez godzinkę. Na szczęście ustny bedzie tylko godzinkę trwał, bo oba pisemne były dłuższe (5 i 7 godzin) To będę trzymać Okrutnie długie te pisemne... prawie jak matura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Można i dziękuję. Ale jeszcze bedę miała ustny 23.11. więc bedę miała jeszcze jedną prośbę o trzymanie kciuków przez godzinkę. Na szczęście ustny bedzie tylko godzinkę trwał, bo oba pisemne były dłuższe (5 i 7 godzin) -ja bym ustnego przez godzinę nie wytrzymał,na pewno skończyłbym wcześniej ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Można i dziękuję. Ale jeszcze bedę miała ustny 23.11. więc bedę miała jeszcze jedną prośbę o trzymanie kciuków przez godzinkę. Na szczęście ustny bedzie tylko godzinkę trwał, bo oba pisemne były dłuższe (5 i 7 godzin) Kasiu,trzymamy mocno!!! By poszło!!! A jak pójdzie,trza WZF zwołać - ktoś pamięta co to znaczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Oj Figo... popłynałeś, ale poprawiłeś mi humor:D Pamiętamy!!! W styczniu jadę na narty więc pewnie wpadnę w Wasze okolice:o Wiec jak znajdziecie godzinkę wolnego to chętnie się spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 -ja bym ustnego przez godzinę nie wytrzymał,na pewno skończyłbym wcześniej ;) Ty to byś raczej się nadawał do komisji, przesłuchiwać te aplikantki, tylko to robota na cały dzień i też mógł byś nie wytrzymać Po południu było by już tylko ciuciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 (...) Pamiętamy!!! W styczniu jadę na narty więc pewnie wpadnę w Wasze okolice:o Wiec jak znajdziecie godzinkę wolnego to chętnie się spotkam No!Nareszcie pij... znaczy się spotkamy. :wink: Raczej godzinki nie braknie! :biggrin: :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Już się nie moge doczekać. A teraz... do nauki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Gratuluję udanego pierwszego przejazdu!!!!!!!!!!!!!!! Drugi to powinna być tylko formalność.Wszakże natura jakoś w ustnych faworyzuje kobiety:biggrin::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 O ile dobrze zrozumiałem ćwierkanie wróbelków,to wróbelki mi doniosły,że można puścić kciuki. GRATULACJE KASIU !!! Przepraszam nie Kasiu tylko Pani Rzecznik Patentowy.:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 GRATULUJE KASIU :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Kochani, Dziękuję za wsparcie, ale wyniki egzaminu będą niestety dopiero 8 grudnia. Ciężko powiedzieć jak mi poszło... Mam parę zastrzeżeń do pisemnych i ustnych części egzaminu więc nie umiem ocenić czy mam się cieszyć czy płakać. Jak tylko się czegoś dowiem to dam znać. Na razie dziekuję bardzo, bardzo za wsparcie i trzymanie kciuków! Buziaki!:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Kochani, Dziękuję za wsparcie, ale wyniki egzaminu będą niestety dopiero 8 grudnia. Ciężko powiedzieć jak mi poszło... Mam parę zastrzeżeń do pisemnych i ustnych części egzaminu więc nie umiem ocenić czy mam się cieszyć czy płakać. Jak tylko się czegoś dowiem to dam znać. Na razie dziekuję bardzo, bardzo za wsparcie i trzymanie kciuków! Buziaki!:cheerful: To może zarezerwuj sobie od 9 grudnia wyjazd na lodowiec,tak czy owak będziesz się cieszyć. :wink: Ale wierzę,że będziesz się baaaardzo cieszyć! : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Kochani, Dziękuję za wsparcie, ale wyniki egzaminu będą niestety dopiero 8 grudnia. Ciężko powiedzieć jak mi poszło...nie umiem ocenić czy mam się cieszyć czy płakać. Jak tylko się czegoś dowiem to dam znać. Ósmy już jutro. Czekamy na info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Ósmy już jutro. Czekamy na info. Ja wyniki znam, ale nie mogę powiedzieć :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Ja jeszcze nie znam...i powoli odchodzę od zmysłow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Z bezpośredniego przekazu wyniku nie znam. Jadnak na tyle na ile Wróżkę znam. Jej podejście i czas jaki poświęciła. To ile poświęciła wyjazdów na narty, po to żeby nie zaniedbywać aplikacji......... Reasumując - wynik może być tylko jeden - ten właściwy. Gratulacje, gratulacje, gratulacje. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Wróżko - wielki szacunek i Gratulacje! Powodzenia w przyszłej pracy :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi