mysiauek Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Da się tak, Np. w tabelce Ostatnie posty dodano do wątku pomiędzy loginem(np) SB a datą jest taka mała strzałeczka, klikasz ją i już Albo, klikając na zakładkę nowe posty, otwierają się nowe posty i tu trzeba kliknąć taką małą podwójną strzałeczkę w rybryce ostatni post/autor np. SB 10:30 i już jesteś na samym dole Sławek, zrób no jakąś instrukcję. Bo rozumiem, że wynik tego klikania jest taki: mam przed sobą wszystkie nieprzeczytane wątki i jak w któryś klikam to od razu jestem w ostatnim nieprzeczytanym poście? Czyli tak jak poprzednio działały top statsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Korzystam z chrome. Kiedy ze strony galerie wymieram "wasze" otrzymuję stronę pełną komunikatów: Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_categorybit_level2 in [path]/includes/functions.php on line 4254 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: forumhome_loggedinuser in [path]/includes/functions.php on line 4254 Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /forum/gallery/index.php(285) : eval()'d code on line 1 Inne galerie otwierają się poprawnie. Czy to u mnie coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Sławek, zrób no jakąś instrukcję. Bo rozumiem, że wynik tego klikania jest taki: mam przed sobą wszystkie nieprzeczytane wątki i jak w któryś klikam to od razu jestem w ostatnim nieprzeczytanym poście?Czyli tak jak poprzednio działały top statsy...Normalnie jak Cię czytam to mi dzwięczą w uszach słowa k. Tischnera:biggrin:, no ale dobra akurat Tobie nie mogę odmówić:Zaznaczyłem na czerwono w co trzeba kliknąć, mam nadzieję że poradzisz:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 mamy teraz lekki chaos prawie jak w sejmie- oby wszystko wrocilo do normy bo ta nowa szata graficzna naprawde wygląda super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Rozumiem, że chodziło Ci o słowa ww księdza: "Ani katolik, ani Polak, ani nikt inny, nie mogą mieć na forum większych praw, niż ma moderator" :tongue: Czy może: "Gdy człowiek nie wie, co zrobić, sumienie mówi mu tylko jedno: „zapytaj moda"":tongue: I o ten pierwszy screen mi chodziło. Dzięki ! Założę się, że nie tylko mi to pomogło Edytowane 12 Listopad 2011 przez mysiauek zapomniałem o magicznym słowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 I o ten pierwszy screen mi chodziło. Dzięki ! Założę się, że nie tylko mi to pomogło Ale robiłem specjalnie dla Ciebie, chyba zatankowałeś letniego paliwa:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Sławek, czuję się doceniony. Normalnie sobie zrobię screena i oprawię na ścianie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Korzystam z chrome. Kiedy ze strony galerie wymieram "wasze" otrzymuję stronę pełną komunikatów: Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_categorybit_level2 in [path]/includes/functions.php on line 4254 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: forumhome_loggedinuser in [path]/includes/functions.php on line 4254 Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /forum/gallery/index.php(285) : eval()'d code on line 1 Inne galerie otwierają się poprawnie. Czy to u mnie coś jest nie tak? Cześć, Galerie są jeszcze w fazie prac. Proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Jaaacek będzie się dało -z czasem- zrobić coś, żeby przeskakiwać od razu do ostatniej nie czytanej wiadomości w danym wątku? Gotowe! Już działa! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Gotowe! Już działa! Działa. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) (...) Emotikony wyłączyć? Przecież Johnny dostanie zawału na samą myśl! :eek: :biggrin: Np. jak mam pisać relację ze SzCyrku bez takich ikonek: :eek: : : Po prostu się na da,bo nie oddam wystarczająco dosadnie jak tam fajnie... :wink: Dobrze,że wrzuciłeś tą: :stupid: Ta też się przyda. :tongue: No a teraz mogę... :angel: Ile trzeba tych punktów,żeby mieć taki placek?Czy tam gwiazdkę. Edytowane 12 Listopad 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Pracujemy nad galeriami (co chyba widać :eek:), więc jak coś będzie się dziwnie wyświetlać, to proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Idzie ku dobremu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Faktycznie galerie ruszyły.Dzięki.Ale, żeby nie było tak różowo to: Ilość zdjęć w galeriach zaczęła wyświetlać się koło podziękowań.Chyba wymaga to interwencji:wink:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Jacku, 1. Na samym początku przesiadki na aktualne forum w top10 była możliwość wyboru, co się ma w niej wyświetlać. 2. W starym forum w top10 tematy same się aktualizowały tzn. jak ktoś coś napisał to się pojawiał taki temat sam, jako pierwszy teraz trzeba odświeżać stronę żeby się pojawił. Może dałoby się przywrócić te opcje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 Jacku, 1. Na samym początku przesiadki na aktualne forum w top10 była możliwość wyboru, co się ma w niej wyświetlać. To jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 To jest. Masz na myśli możliwość zmiany w "Najczęściej czytane wątek" jeśli tak to wiem że jest taka możliwość mnie bardziej chodzi o to że była możliwość zmiany we wszystkich kolumnach topki w tej też „Ostatnie posty dodano w wątku” ale to było chwilę tylko a jednak fajny bajer A co z drugim pytaniem ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 A czy mnie ktoś może oświecić jak dodać nowy temat na Forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatychy Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 witam. jak edytować posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 witam. jak edytować posty? Pod Twoim postem na szarym pasku masz dostępne opcje, z prawej strony jest Edytuj Post, warunek musisz być zalogowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Mam pytanie odnośnie galerii. Czy udało by się wprowadzić coś takiego, że po kliknięciu na przycisk następne zdjęcie, strona po przeładowaniu ustawiałaby się na wysokości tych przycisków (jak w załączniku)? Strasznie irytujące jest kiedy przegląda się galerię i na monitorach o krótkim boku trzeba przesuwać za każdym razem stronę, żeby zobaczyć całe zdjęcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 @up Albo żeby zdjęcia otwierały się np. ajaxowo i można było je swobodnie przeglądać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi