mysiauek Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 A kto wspiera Operę... może niech chłopaki zaczną się od przyznania do wersji przeglądarki i javy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 (edytowane) A kto wspiera Operę... może niech chłopaki zaczną się od przyznania do wersji przeglądarki i javy? Kolega raczy żartować. Jak na razie nie napisano lepszego programu do przeglądania internetu. Może kiedyś Chrome przegoni, ale jeszcze sporo mu brakuje. A wersja oczywiście najnowsza. Wersja 11.52 Windows XP Edytowane 9 Listopad 2011 przez Jeronimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 JC,wchodząc w galerie a dokładnie w WASZE,wychodzą takie cuda ? Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_footer in [path]/includes/functions.php on line 4254 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: footer in [path]/includes/functions.php on line 4254 Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /forum/gallery/gallery_global.php(196) : eval()'d code on line 1 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_announcement in [path]/includes/functions.php on line 4254 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_navbar_newestbits in [path]/includes/functions.php on line 4254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 JC,wchodząc w galerie a dokładnie w WASZE,wychodzą takie cuda ? Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_footer in [path]/includes/functions.php on line 4254 U mnie też takie ładne fotki wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Udało mi się odnaleźć "co nowego", udało mi się odpisać na posta wiec jest dość intuicyjne. Trzeba troszkę poszukać ale jest ok. Też przywykłam do starego wyglądu forum i po prostu muszę przywyknać do nowego żeby się w tym sprawnie i szybko poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Kolega raczy żartować. Jak na razie nie napisano lepszego programu do przeglądania internetu. Może kiedyś Chrome przegoni, ale jeszcze sporo mu brakuje. A wersja oczywiście najnowsza. Wersja 11.52 Windows XP Sprawdziłem forum na Operze 11.51 i 11.52 i... wszystko wyświetla się poprawnie. Czy ktoś na forum używa Opery i może sprawdzić ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 (edytowane) JC, już lecę Na Operze, nie zauważyłem aby jakoś inaczej niż zwykle śmigała stronka jak wszystkie inne które otwieram. Moje zdanie na temat tej przeglądarki jest ...ni lepsza ni gorsza...może bardziej wkurzająca niż Fox Edytowane 10 Listopad 2011 przez Roobs ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Sprawdziłem forum na Operze 11.51 i 11.52 i... wszystko wyświetla się poprawnie. Czy ktoś na forum używa Opery i może sprawdzić ten problem? Jacku ja używam w domu na trzech kompach i w pracy na dwóch różne wersje włącznie z najnowszą i wszędzie działa poprawnie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 (edytowane) JC,wchodząc w galerie a dokładnie w WASZE,wychodzą takie cuda ? Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_footer in [path]/includes/functions.php on line 4254 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: footer in [path]/includes/functions.php on line 4254 Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /forum/gallery/gallery_global.php(196) : eval()'d code on line 1 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_announcement in [path]/includes/functions.php on line 4254 Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: adv_gallery_navbar_newestbits in [path]/includes/functions.php on line 4254 Też mi takie cuda wyskakują. Emotikonki - w poprzedniej wersji były zdecydowanie fajniejsze i bardziej wyraziste. Fajne są nowe ramki:"nowe posty na forum" i "nowe tematy na forum". Edytowane 10 Listopad 2011 przez johnny_narciarz emotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2011 Jacku ja używam w domu na trzech kompach i w pracy na dwóch różne wersje włącznie z najnowszą i wszędzie działa poprawnie Pozdrawiam Problem był u mnie po wyczyszczeniu podręcznej i resecie powróciło wszystko do normy. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Nowe forum jest super Wszystko działa poprawnie Przydałyby się tylko stare emoty, tamte wyglądały lepiej jak już ktoś powiedział, no i mało ich jest Osobiście mi brakuje trochę stałej szerokości forum, takiej która pokazuje białe pasy po bokach, tak jak w starym forum. Według mnie ułatwia to nieco czytanie. Ale to już takie moje narzekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Szkoda że jak się pojawia PM to nie rzuca sie to w oczy tak jak w poprzedniej wersji forum. Tutaj zauważenie nowego PMa jest praktycznie niemożliwe. Chociaż jakby świeciło na czerwono albo cuś.... Nawet nie wiem czy tak się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 TO nie sam jestem z problemem zauważenia PMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Przydałyby się tylko stare emoty, tamte wyglądały lepiej jak już ktoś powiedział, no i mało ich jest Brosze bardzo. :angel: :biggrin::frown::angry::bored::proud::blushed::crazy: stare, nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Brosze bardzo. :angel: :biggrin::frown::angry::bored::proud::blushed::crazy: stare, nowe... A gdzie wytrzeszcz? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 A gdzie wytrzeszcz? :biggrin: :eek: No tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) :eek: No tutaj No to żebym poczuł pełnie szczęścia,to mógłbyś przywrócić wszystkie emotki.Wtedy będę jak: :angel: (ta nowa jest super!):biggrin:np: ,,, Edytowane 11 Listopad 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 No to żebym poczuł pełnie szczęścia,to mógłbyś przywrócić wszystkie emotki.Wtedy będę jak: :angel: (ta nowa jest super!) :biggrin: To możesz się czuć jak :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 To możesz się czuć jak :angel:No chyba jeszcze nie... (miało wejść [ATTACH=CONFIG]4664[/ATTACH])Ciągle nie widzę wszystkich buziek. :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 No chyba jeszcze nie... (miało wejść ) Ciągle nie widzę wszystkich buziek. ;:frown:::biggrin::wink::tongue:::redface:: Wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 ;:eek::frown::biggrin::wink::tongue:::redface:: Wszystko!No to nie pofruwam... :redface:Wiem,że jestem upierdliwy,ale ja naprawdę lubiłem te stare emotki! :redface: Te nowe są takie,jak wszędzie - coś w rodzaju "byle były".(poza wyjątkiem [ATTACH=CONFIG]4665[/ATTACH]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 No to nie pofruwam... :redface: Wiem,że jestem upierdliwy,ale ja naprawdę lubiłem te stare emotki! :redface: Te nowe są takie,jak wszędzie - coś w rodzaju "byle były".(poza wyjątkiem [ATTACH=CONFIG]4665[/ATTACH]) Johnny, ale czego ci jeszcze brakuje? Bo chyba wstawiłem wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Johnny, ale czego ci jeszcze brakuje? Bo chyba wstawiłem wszystkie!Na pewno?Nie widzę np: [ATTACH=CONFIG]4666[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Na pewno?Nie widzę np: [ATTACH=CONFIG]4666[/ATTACH] No jak nie widzisz jak ja to wstawiam :wink:. Chyba wiem z czym masz problem i postaram się pomóc. Po pierwsze ikony dodatkowe są widoczne po wejściu w zaawansowaną edycję. Po prawej stronie masz ikony i napis więcej. Jak klikniesz wyświetlą się wszystkie dostępne ikony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 No teraz już musisz :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi