MB Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Baja. Zaczynam lubić to nowe-stare forum. Wszystko wraca do normy. Czekam cierpliwie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Podoba mi się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Dla mnie rewelacja odkąd znów pokazała się Topka i jeszcze ten pasek boczny, dodatkowo znalazło się jeszcze parę fajnych bajerów jednym słowem duży plus za możliwości nawigacyjne tego forum. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Na stronie głównej pojawiły się już statystyki (jak na starym forum). Pracujemy nad tym dodatkiem, więc proszę o cierpliwość. PS ... Tak! Tabelka będzie na górze! Super jest, ale wypadałoby zmienić w opcjach że po kliknięciu w nazwę wątku przenosi od razu do nowych, nieczytanych postów, bo trochę uciążliwe jest jak temat wyświetla się od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Super jest, ale wypadałoby zmienić w opcjach że po kliknięciu w nazwę wątku przenosi od razu do nowych, nieczytanych postów, bo trochę uciążliwe jest jak temat wyświetla się od początku. coś mi się wydaje, że masz coś poprzestawiane w Twoich ustawieniach. U mnie nie trzeba przewijać całego wątku. Po drugie na górnym pasku masz link o nazwie - Pokaż pierwszy nieprzeczytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Mnie się podoba ,jest przejrzyściej i nowocześniej ,poza tym zmiany co jakiś czas utwierdzają mnie w przekonaniu ,że to forum żyje ,że ktoś stara się i czuwa aby było jeszcze lepiej ,szybciej,nietuzinkowo .Gdyby przez wiele lat było to samo miałbym wrażenie ,że idzie się na łatwiznę po najmniejszej lini oporu a wszystko toczy się siłą rozpędu .Ze swojej strony Dziękuję ,znacznie milej mi tu teraz zaglądać.Pozdrawiam Serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Mnie się podoba ,jest przejrzyściej i nowocześniej ,poza tym zmiany co jakiś czas utwierdzają mnie w przekonaniu ,że to forum żyje ,że ktoś stara się i czuwa aby było jeszcze lepiej ,szybciej,nietuzinkowo .Gdyby przez wiele lat było to samo miałbym wrażenie ,że idzie się na łatwiznę po najmniejszej lini oporu a wszystko toczy się siłą rozpędu .Ze swojej strony Dziękuję ,znacznie milej mi tu teraz zaglądać.Pozdrawiam Serdecznie. Jurguś dorzuć Avatara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 coś mi się wydaje, że masz coś poprzestawiane w Twoich ustawieniach. U mnie nie trzeba przewijać całego wątku. Po drugie na górnym pasku masz link o nazwie - Pokaż pierwszy nieprzeczytany Nie wydaje mi się, że użytkownik ma jakieś możliwości zmian opcji w tych statystykach. Każdy nowy post ma odniesienie do wątku, a nie nowych wiadomości, trzeba przewijać. Mówię oczywiście o tabeli "Ostatnie posty dodano w wątku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Nie wydaje mi się, że użytkownik ma jakieś możliwości zmian opcji w tych statystykach. Każdy nowy post ma odniesienie do wątku, a nie nowych wiadomości, trzeba przewijać. Mówię oczywiście o tabeli "Ostatnie posty dodano w wątku" Tutaj nie, ale napisałeś "bo trochę uciążliwe jest jak temat wyświetla się od początku". Domyślam się, że w Ustawienia > Ogólne ustawienia > Tryb wyświetlania wątków możesz mieć ustawione wyświetlanie wątków od najstarszej wiadomości. Sprawdź proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Tutaj nie, ale napisałeś "bo trochę uciążliwe jest jak temat wyświetla się od początku". Domyślam się, że w Ustawienia > Ogólne ustawienia > Tryb wyświetlania wątków możesz mieć ustawione wyświetlanie wątków od najstarszej wiadomości. Sprawdź proszę! Tak mam ustawione od zawsze na każdym forum. Od najstarszych do najnowszych. Chodzi o to, że nawet forum przed aktualizacją miało w statystykach tą opcję, ze po kliknięciu w nazwę tematu przenosiło bezpośrednio do nowych postów i było to bardzo wygodne. Wiem, że to tylko jedna opcja do przełączenia i nikomu ona nie zaszkodzi, a wielu będzie miało z tego pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Już wiemy skąd jesteśmy i ile dni spędziliśmy na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Już wiemy skąd jesteśmy i ile dni spędziliśmy na nartach. A da się przewinąć do przodu... ...dowiedzieli byśmy się gdzie będziemy i ile dni na nartach;) żart, no dobra już mi się podoba, możesz dzisiaj zasnąć "snem sprawiedliwego":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Tutaj nie, ale napisałeś "bo trochę uciążliwe jest jak temat wyświetla się od początku". Domyślam się, że w Ustawienia > Ogólne ustawienia > Tryb wyświetlania wątków możesz mieć ustawione wyświetlanie wątków od najstarszej wiadomości. Sprawdź proszę! JC, ale to zmienia tylko sposób wyświetlania forum. Pokazuje ostatni post jako pierwszy. Natomiast gdzie jest opcja, która gdy mam ustawione "Liniowo-Starsze od początku", wrzuca mnie od razu na ostatni nie czytany post? No i takie małe "ale" podświetlenie na szaro info o nowym powiadomieniu troszkę gubi się w całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 JC, ale to zmienia tylko sposób wyświetlania forum. Pokazuje ostatni post jako pierwszy. Natomiast gdzie jest opcja, która gdy mam ustawione "Liniowo-Starsze od początku", wrzuca mnie od razu na ostatni nie czytany post? Chyba się nie rozumiemy. ustawienie "Liniowo-Starsze od początku" tak jak piszesz wyświetla najstarszy post jako pierwszy. Kolega napisał "bo trochę uciążliwe jest jak temat wyświetla się od początku" - czyli wnioskuję, że po przejściu do tematu posty wyświetlane są od najstarszego i musi przewijać cały wątek, aby odszukać najnowsze wiadomości. Co do Twojego ALE, to proszę o trochę czasu. Postaram się wskrzesić większość, bo wszytskich pewnie się nie da, udogodnienia ze starego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Jacku to żebyśmy się zrozumieli: czy jest opcja, która: wrzuci mnie od razu do pierwszego nieczytanego postu w danym temacie? Oczywiście gdy klikam na temat w statsach na pierwszej stronie. "Ale" -> zrozumiałe. Nie da się wszystkiego na raz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Jacku to żebyśmy się zrozumieli: czy jest opcja, która: wrzuci mnie od razu do pierwszego nieczytanego postu w danym temacie? Oczywiście gdy klikam na temat w statsach na pierwszej stronie. Niestety w opcjach tego dodatku nie ma takiej opcji. Być może przy aktualizacji zostanie to poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 OK. To jeszcze jedno małe znalezisko. Gdy wchodzę w temat i klikam "Ostatni" wrzuca mnie na nie na ostatni post a na górę ostatniej strony. Może to zedytować na "Ostatnia" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 OK. To jeszcze jedno małe znalezisko. Gdy wchodzę w temat i klikam "Ostatni" wrzuca mnie na nie na ostatni post a na górę ostatniej strony. Może to zedytować na "Ostatnia" ? Mówisz - masz! Od razu zmieniłem Pierwszy na Pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Niestety w opcjach tego dodatku nie ma takiej opcji. Być może przy aktualizacji zostanie to poprawione. Musi być taka opcja, wystarczy przełączyć to w ACP i właśnie ciągle o niej piszę. Sam miałem to na swoim forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Musi być taka opcja, wystarczy przełączyć to w ACP i właśnie ciągle o niej piszę. Sam miałem to na swoim forum. Będę jeszcze szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Strona z konkretnym wątkiem w Operze zaczęła się błędnie wyświetlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Strona z konkretnym wątkiem w Operze zaczęła się błędnie wyświetlać. Spróbuj użyć funkcji w Operze "Dopasuj do szerokości" na dole po prawej stronie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 (edytowane) Spróbuj użyć funkcji w Operze "Dopasuj do szerokości" na dole po prawej stronie Pozdrawiam Niestety to nie o to chodzi. Jest jakiś błąd i przyciski wchodzą na tekst no i ogólnie strona jest rozwalona. Edytowane 9 Listopad 2011 przez Jeronimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 9 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Niestety to nie o to chodzi. Jest jakiś błąd i przyciski wchodzą na tekst no i ogólnie strona jest rozwalona. Trochę dziwna sytuacja bo sam używam tej przeglądarki i wszytko śmiga jak należy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2011 Niestety to nie o to chodzi. Jest jakiś błąd i przyciski wchodzą na tekst no i ogólnie strona jest rozwalona. Jutrom sprawdzę jak to wygląda u nas w redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi