johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 No jak nie widzisz jak ja to wstawiam :wink:.Chyba wiem z czym masz problem i postaram się pomóc. Po pierwsze ikony dodatkowe są widoczne po wejściu w zaawansowaną edycję. Po prawej stronie masz ikony i napis więcej. Jak klikniesz wyświetlą się wszystkie dostępne ikony.To testuję odkąd rozmawiamy... :Ciągle jednak nie widzę np tej: [ATTACH=CONFIG]4667[/ATTACH]Przybywa,przybywa,ale ciągle brakuję... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 To testuję odkąd rozmawiamy... : Ciągle jednak nie widzę np tej: [ATTACH=CONFIG]4667[/ATTACH] Przybywa,przybywa,ale ciągle brakuję... :biggrin: Sprawdź jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 (edytowane) Sprawdź jeszcze raz.Ciągle nie widzę np: [ATTACH=CONFIG]4668[/ATTACH]Tą już widzę,ale nadal nie ma np: Edytowane 12 Listopad 2011 przez johnny_narciarz Wkurzanie JC :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Ciągle nie widzę np: [ATTACH=CONFIG]4668[/ATTACH] ja widzę, tylko gdy na nią najadę to nie widzę nazwy np"rolleyes" tylko jakąś pierdołe Jaaacek będzie się dało -z czasem- zrobić coś, żeby przeskakiwać od razu do ostatniej nie czytanej wiadomości w danym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Brakuje jeszcze: [ATTACH=CONFIG]4696[/ATTACH],[ATTACH=CONFIG]4697[/ATTACH],[ATTACH=CONFIG]4698[/ATTACH]:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 :wink::tongue::smile:::redface::::frown:::biggrin:: ::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 :wink::tongue::smile:::redface::::frown:: ::eek: Co to tam kombinujecie, był post z 9:42 i wyparował:, a ja patrzę na ręce:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) ::eek:Dobrze,już nie będę drążył. :wink:Na wszelki wypadek mam komplecik w kompie. [ATTACH=CONFIG]4699[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4700[/ATTACH] Edytowane 12 Listopad 2011 przez johnny_narciarz tak sobie edytowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Co to tam kombinujecie, był post z 9:42 i wyparował:, a ja patrzę na ręce:cool:: Dobrze,już nie będę drążył. :wink: Na wszelki wypadek mam komplecik w kompie. [ATTACH=CONFIG]4699[/ATTACH] No już chyba wszystkie ikony są dostępne. :angel: :tongue: :stupid: :cheerful: :sorrow: :applause: i kilka nowości Ciekawe jak często będzie wykorzystana pierwsza ikona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Jest pięknie. Ale poprę mysiauka a nawet posłużę cytatem z Jego postu będzie się dało -z czasem- zrobić coś, żeby przeskakiwać od razu do ostatniej nie czytanej wiadomości w danym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 No już chyba wszystkie ikony są dostępne. :angel: :tongue: No jakie to szczęście:smile:, ten co tworzył te nowe to musiał mnie cholerną deprechę w tym dniu , mam nadzieję że już tam nie pracuje i siedzi w więzieniu za to:cool::. No to teraz może pogmerasz w tych takich wiadomościach co by mrygały na czerwono, bo ludziska się skarżą że mają utrudnione kontakty intymne:tongue:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 będzie się dało -z czasem- zrobić coś, żeby przeskakiwać od razu do ostatniej nie czytanej wiadomości w danym wątku? Da się tak, Np. w tabelce Ostatnie posty dodano do wątku pomiędzy loginem(np) SB a datą jest taka mała strzałeczka, klikasz ją i już Albo, klikając na zakładkę nowe posty, otwierają się nowe posty i tu trzeba kliknąć taką małą podwójną strzałeczkę w rybryce ostatni post/autor np. SB 10:30 i już jesteś na samym dole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Da się tak, Np. w tabelce Ostatnie posty dodano do wątku pomiędzy loginem(np) SB a datą jest taka mała strzałeczka, klikasz ją i już Albo, klikając na zakładkę nowe posty, otwierają się nowe posty i tu trzeba kliknąć taką małą podwójną strzałeczkę w rybryce ostatni post/autor np. SB 10:30 i już jesteś na samym dole TO,to ja wim. Ale tak nomalnie,bez ceregielów :crazy: Przyzwyczajenią są drugą naturą człowieka. Będę musiał się nauczyć nowych przyzwyczjeń.:sorrow: Edytowane 12 Listopad 2011 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 TO,to ja wim. Ale tak nomalnie,bez ceregielów :crazy: Przyzwyczajenią są drugą naturą człowieka. Będę musiał się nauczyć nowych przyzwyczjeń.:sorrow: Ale ja jeszcze chciałbym kiedyś spać ... ale damy radę! Walczymy z tym. Niestety autor dodatku z mrygającym PM stwierdził, że już mu się nie chce... Ale staramy się rozwiązać ten PROBLEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Ale ja jeszcze chciałbym kiedyś spać ... ale damy radę! Walczymy z tym. Niestety autor dodatku z mrygającym PM stwierdził, że już mu się nie chce... Ale staramy się rozwiązać ten PROBLEM Zapomniałem dopisać.... - czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Zapomniałem dopisać.... - czekam cierpliwie. :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 To teraz staramy się o gwiazdę szeryfa . Zainstalowałem taką zmianę przy wyświetlaniu reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Dla mnie nowe forum jest git - widoczny wyraźny przeskok technologiczny, chyba wszystko mi działa OK ...ale parę uwag i pytań trzeba by dorzucić - skok do nieczytanego postu z górnej ramki (jw. koledzy piszą) - koniecznie - górna niebieska belka trochę chaotyczna graficznie ...w sumie to drobiazg Pytania: - prywatne wiadomości - czy da się zwiększyć limit? ciągle jest tylko 100 - póki co to nie jest duży problem ale czasem trzeba będzie sprzątać (?) - jakie są teraz limity obrazków, tj. jaki jest limit na użytkownika, ile przestrzeni? (wcześniej było jakoś niewiele?) - jaka jest/powinna być wielkość obrazków - wrzuciłem kontrolnie do siebie album z Molltka - 20 fotek na raz - super; przeskalowały się z automatu - też dobrze ...choć wyszły różnej wielkości (?) Pytam raczej z ciekawości - po prostu nigdzie opisu, ew. ograniczeń nie znalazłem, z drugiej strony czasem wolałbym przeskalować docelowo sam - dedykowane programy robią to lepiej Przeglądanie albumów - zawsze było trochę upierdliwe i jest dalej. Ilość elementów na górze typu bannery, reklamy i inne el. graficzne jest taka, że spycha każde foto w dużej części poza granicę widzenia (przy rozdz. 1280x960). Trzeba kliknąć przewinąć, popatrzyć, ew. wrócić ciut do góry (bo na dole nie ma "następny") itd. Dotyczy to oczywiście zarówno albumów prywatnych jak i portalowych. Sam (JC) wrzucasz sporo zdjęć przy różnych okazjach - powiem szczerze, że chyba nigdy przez album nie przebrnąłem w całości. Mówiąc krótko albo klikam i widzę całe foto i mam pod ręką/myszką "dalej" ...albo nie oglądam dalej Emotikony: - czy da się to wyłączyć?! Należę do tej mniejszości (zgaduję), która kolorowych, migających emotek nie znosi - inni używają, OK ...co im zrobię? ale jeśli sam używam to takich bardziej "analogowych" - muszę w tym celu kliknąć w "wyłącz" w zaawansowanych. Może bym nie musiał...? Skoro inni, ci co je lubią i tak je wstawiają z tabelki (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 JC, czy ja dobrze widzę czy rzeczywiście nie ma czerwońców? Rozumiem, że można tylko raportować zły post, tak? Albo dać zielońca i w komentarzu napisać, że to jest czerwoniec :biggrin: PS. Ale najpierw się wyśpij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 To teraz staramy się o gwiazdę szeryfa . Zainstalowałem taką zmianę przy wyświetlaniu reputacji Ja już ją miałem i teraz żałuję że sobie nie zrobiłem zrzutu ekranu, bo kto mi uwierzy że miałem:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Ja już ją miałem i teraz żałuję że sobie nie zrobiłem zrzutu ekranu, bo kto mi uwierzy że miałem:cool:: No to musisz jeszcze trochę popracować nad tym :applause: JC, czy ja dobrze widzę czy rzeczywiście nie ma czerwońców? Rozumiem, że można tylko raportować zły post, tak? Albo dać zielońca i w komentarzu napisać, że to jest czerwoniec :biggrin: PS. Ale najpierw się wyśpij Sprawdź co Ci zapodałem. Tak na chwilę! :tongue: Emotikony: - czy da się to wyłączyć?! Należę do tej mniejszości (zgaduję), która kolorowych, migających emotek nie znosi - inni używają, OK ...co im zrobię? ale jeśli sam używam to takich bardziej "analogowych" - muszę w tym celu kliknąć w "wyłącz" w zaawansowanych. Może bym nie musiał...? Skoro inni, ci co je lubią i tak je wstawiają z tabelki (?) Emotikony wyłączyć? Przecież Johnny dostanie zawału na samą myśl! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Dostałam czerwońca:biggrin: Dziękuję:redface: A teraz wyjaśnij gdzie to się daje:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Dostałam czerwońca:biggrin: Dziękuję:redface: A teraz wyjaśnij gdzie to się daje:confused:: Kliknij w czarna gwiazdkę obok Dziękuję - tam możesz wstawić Reputację! Czerwońca usuwam :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Czerwońca usuwam :laughing: No jak już musisz....: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Ja tak z ciekawości klikałem na gwiazdki i takie coś otrzymałem "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty" jak to mam rozumieć, zaznaczę tutaj, że nie przy wszystkich coś takiego się wyświetla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi