JC Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 W przyszłym tygodniu, od 7.11 będziemy wymieniać "silnik" forum. W związku z tym uprzedzam, że mogą pojawić się przejsciowe trudności w dostępie do forum, oraz w jego funkcjonowaniu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące wychwyconych przez Was usterek. Proszę o cierpliwość i z góry przepraszam za niedogodności. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 vbulletin 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 vbulletin 4? no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Nowe forum zostało odpalone. Na pewno kilka dodatków ze starej wersji nie działa jeszcze, ale będziemy je sukcesywnie wstawiać. Jeżeli zauważycie błędy w działaniu forum bardzo proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Odpaliliśmy nowe forum, więc mogą się zdarzyć błędy w działaniu, które będziemy się starać jak najszybciej poprawiać. Na pewno kilka rzeczy ze starej wersji nie działa jeszcze. Staramy się wszystko uzupełniał jak najszybciej. Jeżeli natraficie na nieprawidłowości w działaniu forum proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Komunikat podziękowania za zalogowanie jakoś dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Tak wiem. Pracujemy nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Komunikat podziękowania za zalogowanie jakoś dziwnie wygląda.Potwierdzam.Dodatkowo nie działają galerie "wasze"Wysypuje się równo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Nie ma u góry tabel z nowymi i najczęściej czytanymi wątkami wk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Stara prawda się potwierdza. Człowiek uczy się całe życie.Np. takiego nowego forum z nowym silnikiem:D A gdzie są moje ulubione emotikony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Stara prawda się potwierdza. Człowiek uczy się całe życie.Np. takiego nowego forum z nowym silnikiem:D A gdzie są moje ulubione emotikony? Szukamy ich! Nie ma u góry tabel z nowymi i najczęściej czytanymi wątkami wk To nie byłą standardowa opcja forum i musimy poszukać nowej wersji. Potwierdzam. Dodatkowo nie działają galerie "wasze" Wysypuje się równo. [ATTACH=CONFIG]4647[/ATTACH] Pozdrawiam Szukamy aktualizacji pod "nowy silnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 To nie byłą standardowa opcja forum ale fajna i przydatna musimy poszukać nowej wersji. koniecznie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 ale fajna i przydatna ... To prawda, ale mamy coś podobnego w ciut innym układzie kiedy kliknie się na górze po lewej w ikonkę "Nowe posty". Brak najczęściej czytanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Nowe forum zostało odpalone. Na pewno kilka dodatków ze starej wersji nie działa jeszcze, ale będziemy je sukcesywnie wstawiać. Jeżeli zauważycie błędy w działaniu forum bardzo proszę o informacje. taki mały problem: późno pojawia sie post. chyba z tego powodu trialjumper kilka razy założył wątek: Uszkodzoene spodnie narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Brak tabeli z ostatnimi postami - dla mnie spora strata, bo pozwalała szybko zobaczyć czy są nowe posty, ale powiedzmy, że można ją zastąpić zakładką "nowe posty". Czy można by było jakoś bardziej widocznie ( w sensie kolorów) wyróżnić fora, na których są nowe posty. Teraz widzę jedynie jakieś różnice w odcieniach szarości, jeśli dobrze to w ogóle odczytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Proponuję włączenie sidebar'a z opcją wyświetlania nowych postów i tematów, obserwowanych wątków i for, fajna sprawa na wielu forach. Jeśli się komuś nie spodoba może go zawsze zwinąć. Fajnie, że to tak szybko nastąpiło Btw czy będzie alternatywna skórka dla obecnej? Nie koniecznie inna, chodzi tylko o szerokość samego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Ale fajnie.... jak się cieszę...okropnie się cieszę aaaa chciałem zapytać... kiedy będzie następna aktualizacja, już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Jacek naprawdę fajnie to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Ale fajnie.... jak się cieszę...okropnie się cieszę aaaa chciałem zapytać... kiedy będzie następna aktualizacja, już się nie mogę doczekać A może dasz mi skończyć jedną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 A to jeszcze nie gotowe? - no i co chciałem wstawić wytrzeszcz oczu i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Nie widzę przycisku "dziękuje". Będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Jak juz pisałem wiele dodatków, muszę zainstalować na nowo, a to zajmie trochę czasu. Proszę o cierpliwość i dziękuje za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 A jeszcze nie widać z jakiego miasta kto jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 Przyzwyczaimy się ale emoty muszą być stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2011 ogólnie jest OK:o trzeba się będzie na początku trochę pogimnastykować , ale z biegiem czasu , jak w tym skeczu , będzie Pan zadowolony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi