efcia_xD Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Tak jak w temacie, szukam pierwszej gigantki sklepowej w dobrym stanie o długości ok 175 cm (+/-3cm). Maksymalnie sprzed 2 sezonów, preferowane Fischery, Heady lub Dynastary, ale może być też każda inna marka, poza Rossignolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Cześć, do jakiej kwoty interesują Cie te nartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 gigantki Zerknij na to http://allegro.pl/fischer-rc4-worldcup-rc-c-line-regulacja-twardosci-i1912777945.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Cześć Zerknij na to http://allegro.pl/fischer-rc4-worldcup-rc-c-line-regulacja-twardosci-i1912777945.html Ale te narty nawet nie leżały obok gigantki. Mysle, że Efci nie o to chodzi. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Cześć Ale te narty nawet nie leżały obok gigantki. Mysle, że Efci nie o to chodzi. Pozdro Może i Ewci nie o te nartki chodziło,ale z tym leżeniem to pojechałeś na maxa :eek:,a może im bliżej do biegówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 3 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Ale te narty nawet nie leżały obok gigantki. Mysle, że Efci nie o to chodzi. Pozdro Może to trochę za dużo powiedziane bo te narty mają dokładnie ten sam promień i taliowanie przy tych samych długościach co WC RC, jednak rzeczywiście chodzi mi o typową gigantkę bez żadnego kombinowania i "ulepszeń" Cześć, do jakiej kwoty interesują Cie te nartki Nie mam odgórnie ustalonej konkretnej kwoty, wiadomo im taniej tym lepiej, natomiast biorę pod uwagę też stan narty i wolę kupić sprzęt trochę droższy, ale w lepszym stanie, niż wydać naprawdę mało i za pół sezonu znowu szukać nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 gigantki Ewcia,jutro rusza giełda zimowa w katowicach na ul.ceglanej 67 (naprzeciw kliniki okulistycznej)napewno będzie można coś konkretnego wyszarpac ps.otwarta w soboty,niedziele od 8 do14 :)pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 .....ale może być też każda inna marka, poza Rossignolem. a dlaczego , jeżeli można się zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 (edytowane) Aklim, myślę że Efci chodzi o powszechnie panująca niepochlebną opinię o pierwszych sklepowych GS'kach Rosoła z ostatnich sezonów, które w związku z oversizem miały 80mm pod butem i uchodziły za wolne przy zmianie krawędzi. To akurat zmieniło się w tym sezonie i podobno nowe gigantki Rossignola wróciły na stare dobre tory, a przynajmniej zmniejszyły znacznie szerokość w tym ostatnimi czasy kluczowym miejscu narty . ps. przy okazji z chęcią podepnę się pod wątek główny autorki z tą różnicą, że 180cm i nie ma znaczenia marka, no może poza Rossignolem . Edytowane 4 Listopad 2011 przez ravick97 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 4 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 a dlaczego, jeżeli można się zapytać? Tak jak napisał ravick97, chociaż nie miałam jeszcze okazji pojeździć na tych nartach to te 8cm pod butem mnie przeraża tym bardziej, że żadne moje narty jeszcze nigdy nie miały ponad 7cm Ewcia,jutro rusza giełda zimowa w katowicach na ul.ceglanej 67 (naprzeciw kliniki okulistycznej)napewno będzie można coś konkretnego wyszarpac ps.otwarta w soboty,niedziele od 8 do14 Dzięki za informację, oczywiście się wybiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2011 Tak jak napisał ravick97, chociaż nie miałam jeszcze okazji pojeździć na tych nartach to te 8cm pod butem mnie przeraża tym bardziej, że żadne moje narty jeszcze nigdy nie miały ponad 7cm OK bo już myślałem ,że użyjesz argumentu w stylu Nie bo Nie , albo słyszałam:rolleyes: że Rossignole są do du.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 5 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 OK bo już myślałem ,że użyjesz argumentu w stylu Nie bo Nie, albo słyszałam że Rossignole są do du.... Tak naprawdę to wszystko przez tę beznadziejną szatę graficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi