marczello Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Jade od Kłodzka.Jechac na Prage i C.Budejowice?Czy na Pilzno Monachium?Czy jechać na Boboszów , Olomuniec , Wieden i na Salzburg? Zmienilo sie coś z drogą z Praagi na C.B ? Miedzy Nachodem a Hradcem jakies roboty drogowe. Jedzie z nami kolega z autem na LPG. W czechach powinien zatankowac ,ale czy w Austrii znajdzie stacje? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Jedzie z nami kolega z autem na LPG. W czechach powinien zatankowac ,ale czy w Austrii znajdzie stacje? Wygląda na to, że tak: http://www.oeamtc.at/?id=2500,1098021&ftq=YTozOntzOjM6ImFkdiI7YToxOntpOjA7czoxOiIxIjt9czo1OiJzdGFydCI7czoxOiIwIjtzOjI6InFzIjthOjE6e2k6MDtzOjM6ImxwZyI7fX0%3D&backlink=0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Ja jeżdżę przez Nachod,Hradec,Pardubice,Chrudim,Jindrichuv Hradec,Trebon,Ceske Budejowice-Linz.W Austrii na tej trasie nie zatankujesz gazu,chyba,że chce Ci się błądzić po Salzburgu, a i różnica w cenie z benzyną nieznaczna . Możesz też jechać przez Pragę,Pilzno i Monachium-dalej,ale prawie cały czas autostrada i w Niemczech zatankujesz gaz bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 W okolicy Salzburga (po stronie Niemiec) tu : http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=detail&tanke=17300 , sprawdzona, tankowałem, w Salzburgu zjechać na 155 (A), a potem 20(D). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 3 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Ja jeżdżę przez Nachod,Hradec,Pardubice,Chrudim,Jindrichuv Hradec,Trebon,Ceske Budejowice-Linz.W Austrii na tej trasie nie zatankujesz gazu,chyba,że chce Ci się błądzić po Salzburgu, a i różnica w cenie z benzyną nieznaczna . Możesz też jechać przez Pragę,Pilzno i Monachium-dalej,ale prawie cały czas autostrada i w Niemczech zatankujesz gaz bez problemu Nie jest szybciej z Hradec na Prage i dopiero na C.Budejowice pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Nie jest szybciej z Hradec na Prage i dopiero na C.Budejowice pojechać? Zależy czym jedziesz-busem na pewno nie jest szybciej,a na pewno dalej-więc z mojego punktu widzenia nie ma to sensu-że nie wspomnę już o konieczności kupienia winietki,jadąc przez Pragę,a w moim wariancie tego nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi