SB Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Pierwszy raz w życiu udało mi się coś wygrać i zgarnąć nagrodę główną, no ale to jest pech, pech straszny, bo ilekroć brałem udział w jakimś konkursie organizowanym przez austryjackie ośrodki promocji turystycznej, to zazwyczaj główną nagrodą był pobyt dla 2 os. w hotelu wraz z skipasem w organizującym konkurs ośrodku.Tym razem konkurs organizowało Soelden i trzeba było odpowiedzieć na pytanie jaka impreza inauguruje nowy sezon narciarski w Soelden, odpowiedziałem prawidłowo i zobaczcie co wygrałem:Gondolka już zresztą została przewłaszczona i będzie wozić petsszopy(cz tak jakoś) w każdym razie to coś co stoi koło gondoli:Jest podejrzenie że ktoś mnie wkręca i jest nawet podejrzany, podpisał się na pudełku:p: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Dobre :D:D "biednemu" zawsze wiatr w oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Gratuluję! Kurde, a mieliśmy zrobić zrzutę na ośrodek ten co był do sprzedania i się zagapiliśmy. A już mielibyśmy jeden wagonik gondolki:D Przyznaj się SB, że teraz Ci wstyd, że studziłeś zapał forumowiczów do kupna tego ośrodka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 :D:D JC collection :D:D gratuluje wygranej, sam miałem brać udział tylko dzieci mam za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Gratulację!!! Daliby Ci chociaż cały komplet - gondolka,stacja początkowa i końcowa,lina,itp.Mają takie od 50 do 200 ojro... :eek: żżż... skąpstwo! Gratuluję! Kurde, a mieliśmy zrobić zrzutę na ośrodek ten co był do sprzedania i się zagapiliśmy. A już mielibyśmy jeden wagonik gondolki:D Ten jeden wagonik w zupełności by tam wystarczył! Na taką trasę? Przyznaj się SB, że teraz Ci wstyd, że studziłeś zapał forumowiczów do kupna tego ośrodka... Teraz pluję sobie w brodę,może ośrodek niezbyt wielki,ale za to miałby najlepszy wyciąg w okolicy! Skoro Nowej Osadzie się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 (edytowane) Teraz to co najwyzej Ken może sobie pojeździć tym wagonikiem:D Marian już się nie zmieści:D Ale i tak czad. SB, nie możesz sobie w biurze zmontować makiety jakiegoś ośrodka? Edytowane 2 Listopad 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Może zbudujemy kolejkę na Skrzyczne. Mam parę w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 To zakładamy spółkę ze Sławkiem. Ja mam 2 wagoniki, a Ty jeden... to już wiemy jakie będą udziały Postawimy pierwszą kolej gondolową w Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 To zakładamy spółkę ze Sławkiem. Ja mam 2 wagoniki, a Ty jeden... to już wiemy jakie będą udziały Postawimy pierwszą kolej gondolową w Szczyrku I w akcji promocyjnej nie wspomnimy że będziemy nią wozić Pet shopy:D, ale ludziska zjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Gratulacje wygranej:D Może gdyby Scyrk sprzedawał takie jako cegiełki to szybciej by uzbierali na skalę 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi