dareklewandowski Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Maćku :)Zdrowia,wymarzonego gniazdka oraz wszelkiego zadowolenia w życiu osobistym i zawodowym! Lewy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Janie Nartniku... Wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i mnóstwa udanych wyjazdów na narty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Wszystkiego Najlepszego Współsolenizancie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i mnóstwa udanych wyjazdów na narty! Kasiu ja się dołączę i dodam od siebie ,mnóstwa wyjazdów na ryby,bo Johny też lubi. Udanych wyjazdów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Wiele Radości ,Spełnienia Marzeń oraz Dalszej Opiniotwórczej Działalności na Forum Życzy Jorguś ,Wszystkiego Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Przyłączam się: wszystkiego naj naj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Na ryby, na ryby.... tak będzie lepiej:D Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Johnny! stu sezonów pełnych puchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Maciek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I KOLEJNEGO UDANEGO SEZONU !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 100 lat Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 . 100 lat, dużo śniegu, zawsze wyśnionych modeli nart i wiele, wiele zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Wszystkiego najlepszego pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 JN - najlepszego, wyjazdu udanego zimowego w Alpy życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 (edytowane) Wszystkim serdecznie baaaaaardzo dziękuję!!!!!!!! :)Tak mi się miło zrobiło... :oChciałbym Alpy zaliczyć w zimie,ale,przynajmniej w tym sezonie(gniazdko,nadszedł czas ),zaliczę pewnie znowu... latem. :oRyby.Niestety te trenują moją cierpliwość. Dziś dwóch wędkarzy koło mnie złowiło po szczupaczku,a ja znów z mydłem się musiałem obejść... Żeby się nie dołować,udałem się na prywatne łowisko.Efekt?20 min. i siedzi! :cool:Jeszcze ra wielkie dzięki!!!!!! Edytowane 30 Październik 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 JN :o:o no .....to TWOJE:):) zdrowie:):) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Jeszcze raz,wszystkiego naj JN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Chciałbym Alpy zaliczyć w zimie... Ryby.Niestety te trenują moją cierpliwość. Dziś dwóch wędkarzy koło mnie złowiło po szczupaczku,a ja znów z mydłem się musiałem obejść... No to życzę udanych połowów w Alpach Wszystkiego naj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Drogi jubilacie - zdrowia i pieniędzy Ci życzę. Resztę zorganizujesz sobie sam:) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Maćku - 100lat!!! A tak na ten Sezon - 100dni na stokach...no i potomka życzę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeronimo Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2011 Czasu i kondycji braku kolejek tak aby 100 km dziennie nie było problemem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi