SPEEDTBI Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2011 Z tych nart które podałeś; 1.Fischer RC4 dobre 2.Rossignol 9s średnie Waga i wzrost są na drugim planie. najważniejsze to moc w nogach oraz technika z jaką ją wykorzystujesz . Popatrz na Teda Ligety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIND Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2011 Więc się w końcu ujawnię - Piotr Bachleda - Curuś alias Bydliński ;) Pozdrawiam, Eeee w takim razie szacun ponowny:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimaster1991 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2011 Ze mną jest podobnie jak napisał kolega jorguś, kupuje narty i jeżdżę na nich parę lat aż bd już w tragicznym stanie, no macie prawo zastanawiać się czemu potrzebuje ogólnikowej porady, dlatego ze jeszcze 2 lata temu jeździłem na starych zwykłych prostych nartkach od dziecka później były sx9 i teraz kolejne wiec jeszcze jako tako nie mam w tym takiego obeznania jak większość z was doradzających. Myślę ze wiem już pod jakim katem tych nart szukać i dam sobie rade:) Póki co bd się rozglądał za tymi slalomkami co podałem a w szczególności za fisherkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi