JC Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Rezerwujcie sobie wolny weekend na "II Mistrzostwa Szkoły Strama i skionline.pl dla amatorów". Impreza zaplanowana została na 24-25.02.2012 w Zakopanem na stoku Nosal! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Rezerwujcie sobie wolny weekend na "II Mistrzostwa Szkoły Strama i skionline.pl dla amatorów". Impreza zaplanowana została na 17-18.02.2011 w Zakopanem na stoku Nosal! Link do stron z I mistrzostw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 A może by tak powtórka na Sihelnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Link do stron z I mistrzostw... No tak, żeby sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 A może by tak powtórka na Sihelnym? No chyba nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 No chyba nie bardzo... A czemu? (jeśli mogę spytać. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kintul Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Witaj Jacek. Nie wiem czy dobrze zrozumialem. Piszesz o drugich mistrzostwach skionline które sie odbeda w 2011 roku, czy to stary ... nie! spojrzałem na datę wpisu 28 10 2011 więc chyba pomyliłeś rok. pozdrawiam. jacek z Gdanska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Panowie czy trzeba robić rezerwacje wstępną,czy może wszystko na miejscu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Myśle, że podobnie, jak poprzednio jakiś czas przed zawodami będzie podane miejsce w Internecie do zapisów i dane do uiszczenia startowego. Przelew na konto organizatora "klepie" twój start. Jeśli chodzi o kwatery, to zalatwia się we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Jeśli zdrowie pozwoli to będę:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 I wygląda na to,że wreszcie JC "trafił z terminem" i wygląda na to,że się pojawię:applause: Oj będzie się działo więcej :eek: Z przyjemnościa spotkam się ze znajomymi,a nieznajomym na pochybel:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kintul Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 szkoda ze termin w czasie ferii. To wyłączy wiele osób które wcześniej zaplanowały wyjazd feryjny w inne miejsce. Ale może się uda w następnym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2012 Luty właśnie się zaczął, więc trzeba zająć się kalendarzem narciarskim na najbliższe tygodnie. Rozumiem, że termin i miejsce zawodów be zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Luty właśnie się zaczął, więc trzeba zająć się kalendarzem narciarskim na najbliższe tygodnie. Rozumiem, że termin i miejsce zawodów be zmian? Podbijam pytanie Ravicka.Możecie potwierdzić termin i lokalizację?Na stronie Stramy nic na ten temat nie znalazłem,a na przykład o zawodach dla dzieci 26.02 jest informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 nie straszcie.....,że nie ja juz wziąłem 2 dni urlopu i nawet zarezerwowałem pokoje pod Nosalem no to jeszcze raz pytanie do admina: co tu tak cicho? a może się cos zmieniło? ...... oby nie,bo logistyka wyjazdu juz zrobiona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 nie straszcie.....,że nie ja juz wziąłem 2 dni urlopu i nawet zarezerwowałem pokoje pod Nosalem no to jeszcze raz pytanie do admina: co tu tak cicho? a może się cos zmieniło? ...... oby nie,bo logistyka wyjazdu juz zrobiona.... Tak jest zmiana terminu. Zawody odbędą się o tydzień później tj. 25 lutego. Dzień później odbędą się zawody dla dzieci o Puchar Stramusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2012 no to się nieźle zagotowałem !!! fajnie ,że tak szybko info poszło. najlepiej jak nic nie napiszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrz18ej Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Witam Nie wiem czy wiecie ale 25 są kwalifikacje na Szymoszkowej w zjeździe na krechę red bulla i przez to będzie mniej osób startować na nosalu. Myślę że powinniście zmienić dzień zawodów. Pozdrawiam Andy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Witam Nie wiem czy wiecie ale 25 są kwalifikacje na Szymoszkowej w zjeździe na krechę red bulla i przez to będzie mniej osób startować na nosalu. Myślę że powinniście zmienić dzień zawodów. Pozdrawiam Andy Niestety nie ma takiej możliwości. Wybór należy do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Zawody Też chętnie bym wziął udział...ale 25 lutego "bawię się" z Family Cup. W tym samym dniu konkurencyjne?zaprzyjaźnione? skiforum robi swoją imprezę /chyba/. Szkoda, że wszyscy naraz. Najlepsza data na takie imprezy to połowa marca po wszystkich finałach itp. No ale wiadomo, nie da się wszystkim dogodzić. Może za rok. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Szkoda ze 25 luty w tym roku będę musiał odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Witam Nie wiem czy wiecie ale 25 są kwalifikacje na Szymoszkowej w zjeździe na krechę red bulla i przez to będzie mniej osób startować na nosalu. Myślę że powinniście zmienić dzień zawodów. Pozdrawiam Andy eliminacje do Red Bulla zaczynają się chyba od 17 więc już bedzie po zawodach na Nosalu, chyba sie pojawie po Nosalem rano, Boogie nie dasz rady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 Ja mam eliminacje na Szymoszkowej i trzeba się stawić między 12 a 14 wiec też odpadam smiths23 powodzenia w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 hmm faworyci się wykruszają:tongue: jest więc szansa na dobry wynik:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2012 hmm faworyci się wykruszają:tongue: jest więc szansa na dobry wynik:wink: Mówisz,że miałbym szanse na pierwszą setkę? :tongue: Nic to,ja też już ten termin mam zaklepany,więc stracę swoją szanse na życiowy sukces... :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi