cossie Napisano 27 Maj 2004 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2004 hej, mam do ciebie kilka pytan: gdzie robicie zdjecia do magazynu ski? czy pozuja wam zawodnicy, czy tesh "zwykli" ludzie? gdzie najczesciej ekipa ski jezdzi na narty? czy istnieje jakas mozliwosc nabycia archiwalnych numerow ski z tego sezonu i ew. ile by to kosztowalo, bo w tym sezonie udalo mi sie nabyc jakis 1 numer i to jeszcze nie ski tylko magazynu narciaSKIego, prosilbym Cie o odp, pozdro i respect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Maj 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2004 male pytanko do JC Cossie, od września 2003 nasze redakcje nie współpracują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cossie Napisano 29 Maj 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2004 male pytanko do JC no to jestem ladnie nie w temacie- w takim ukladzie sorry za pytania,pzdr i respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi