Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Planai, Austria

SB

Rekomendowane odpowiedzi

i dwóch idących w górę, ale Ci w kolejce do wyciągu nie stoją, oni mają swój świat i za to ich podziwiam:

Tego dnia kolejek pewnie i tak nie było :D

Jak będziesz planował, krótki wypad jak rok temu w te rejony to daj znać bo w tym sezonie wykruszyła mi się ekipa na spontaniczne wyjazdy :P Zawsze to waha na pół dla Ciebie :D

Tego dnia kolejek pewnie i tak nie było :D

Kolejek nie było by i tak, bo na początek uruchomili 8 os krzesło:)

Jak będziesz planował, krótki wypad jak rok temu w te rejony to daj znać bo w tym sezonie wykruszyła mi się ekipa na spontaniczne wyjazdy :P Zawsze to waha na pół dla Ciebie :D

No właśnie to moje planowanie to jest generalnie nie pojęte przez wielu ludzi:D i będziesz miał problem dojechać do mnie w czasie między planowaniem a wyjazdem:D, no ale przecież są samoloty:), ok jak coś to będę pamiętał:).

• Like 1

Ok, jadę szukać T5 na 9 os:D

i zupełne poważnie, zaczyna do mnie docierać to co Figo mówi od dawna, że właśnie coś takiego to jest najodpowiedniejsze auto na narty:rolleyes:

A pewnie,że bus 9 osobowy to najlepsze rozwiązanie na narty:) tyle,że T5 trochę za małe jest,nawet w wersji long,no i ...zdecydowanie za drogie w porównaniu z konkurencją....;)

• 1 month later...
Mam zabukowany domek na 10 grudnia ,ale z tego co widzę trzeba zrezygnować z tego terminu

Dlaczego mnie akurat cytujesz...

Ja z uporem maniaka powtarzam że bukowanie czegokolwiek szczególnie na początek sezonu mówiąc delikatnie jest nieodpowiedzialne, a mówiąc dosadnie idiotyczne.

Ja rozumiem że jak ktoś jest na etacie to musi wcześniej ten urlop zaplanować i to można zrobić na listopad/grudzień na wiele miesięcy wcześniej, ale po jaką cholerę rezerwować zaraz ośrodek kwaterę....

Przecież przychodzi dzień urlopu to pakuję się i jadę do śniegu, a nie liczę na to że śnieg spadnie tam gdzie sobie zamarzyłem np już w lipcu.

Mówię to z pełną odpowiedzialnością, nie ma w ogóle takiej opcji żeby nie było miejsc, żeby zajechać na miejsce i nie móc się zakwaterować, to po prostu jest w ogóle nie możliwe i na 100% się nie zdarzy i mogę sobie za to dać rękę uciąć :cool::

A teraz zobacz co się dziej, masz zarezerwowane na 10 grudnia mieszkanie, chcesz go odmówić, a może gdybyś wiele tygodni temu tego mieszkania nie "klepnoł" to do gospodarza zgłosili by się inni chętni którzy by chcieli zarezerwować u niego w tym samym terminie to mieszkanie bez względu na warunki narciarskie.

Czy to jest fer?

Moim zdaniem nie, ale może ja jakiś inny jestem...

Edytowane przez SB
  • Like 2