SB Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Jak by ktoś chciał na narty, a blisko i nie na lodowiec, to lojalnie donoszę że dzisiaj ruszyło Schladming, a na Reiteralmie od kilku dni ostro pracują armaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Tłok na trasie był straszny, za cały dzień udało mi się upolować aż jednego jadącego w dół: i dwóch idących w górę, ale Ci w kolejce do wyciągu nie stoją, oni mają swój świat i za to ich podziwiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Tutaj trochę zdjęć: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150360081069286.362706.55338249285&type=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 i dwóch idących w górę, ale Ci w kolejce do wyciągu nie stoją, oni mają swój świat i za to ich podziwiam: Tego dnia kolejek pewnie i tak nie było Jak będziesz planował, krótki wypad jak rok temu w te rejony to daj znać bo w tym sezonie wykruszyła mi się ekipa na spontaniczne wyjazdy Zawsze to waha na pół dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Tego dnia kolejek pewnie i tak nie było Kolejek nie było by i tak, bo na początek uruchomili 8 os krzesło:) Jak będziesz planował, krótki wypad jak rok temu w te rejony to daj znać bo w tym sezonie wykruszyła mi się ekipa na spontaniczne wyjazdy Zawsze to waha na pół dla Ciebie No właśnie to moje planowanie to jest generalnie nie pojęte przez wielu ludzi:D i będziesz miał problem dojechać do mnie w czasie między planowaniem a wyjazdem:D, no ale przecież są samoloty:), ok jak coś to będę pamiętał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 No właśnie to moje planowanie to jest generalnie nie pojęte przez wielu ludzi:D i będziesz miał problem dojechać do mnie w czasie między planowaniem a wyjazdem:D, no ale przecież są samoloty:), ok jak coś to będę pamiętał. Ja też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) Ja też się pisze Ok, jadę szukać T5 na 9 os:D i zupełne poważnie, zaczyna do mnie docierać to co Figo mówi od dawna, że właśnie coś takiego to jest najodpowiedniejsze auto na narty:rolleyes: Edytowane 24 Październik 2011 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 24 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2011 Ok, jadę szukać T5 na 9 os:D i zupełne poważnie, zaczyna do mnie docierać to co Figo mówi od dawna, że właśnie coś takiego to jest najodpowiedniejsze auto na narty:rolleyes: A pewnie,że bus 9 osobowy to najlepsze rozwiązanie na narty:) tyle,że T5 trochę za małe jest,nawet w wersji long,no i ...zdecydowanie za drogie w porównaniu z konkurencją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolekpm Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 planai Jak by ktoś chciał na narty, a blisko i nie na lodowiec, to lojalnie donoszę że dzisiaj ruszyło Schladming, a na Reiteralmie od kilku dni ostro pracują armaty. Mam zabukowany domek na 10 grudnia ,ale z tego co widzę trzeba zrezygnować z tego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 (edytowane) Mam zabukowany domek na 10 grudnia ,ale z tego co widzę trzeba zrezygnować z tego terminu Dlaczego mnie akurat cytujesz... Ja z uporem maniaka powtarzam że bukowanie czegokolwiek szczególnie na początek sezonu mówiąc delikatnie jest nieodpowiedzialne, a mówiąc dosadnie idiotyczne. Ja rozumiem że jak ktoś jest na etacie to musi wcześniej ten urlop zaplanować i to można zrobić na listopad/grudzień na wiele miesięcy wcześniej, ale po jaką cholerę rezerwować zaraz ośrodek kwaterę.... Przecież przychodzi dzień urlopu to pakuję się i jadę do śniegu, a nie liczę na to że śnieg spadnie tam gdzie sobie zamarzyłem np już w lipcu. Mówię to z pełną odpowiedzialnością, nie ma w ogóle takiej opcji żeby nie było miejsc, żeby zajechać na miejsce i nie móc się zakwaterować, to po prostu jest w ogóle nie możliwe i na 100% się nie zdarzy i mogę sobie za to dać rękę uciąć : A teraz zobacz co się dziej, masz zarezerwowane na 10 grudnia mieszkanie, chcesz go odmówić, a może gdybyś wiele tygodni temu tego mieszkania nie "klepnoł" to do gospodarza zgłosili by się inni chętni którzy by chcieli zarezerwować u niego w tym samym terminie to mieszkanie bez względu na warunki narciarskie. Czy to jest fer? Moim zdaniem nie, ale może ja jakiś inny jestem... Edytowane 25 Listopad 2011 przez SB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi